A minap éppen a fürdőben voltam,és hallottam,hogy valami az ablakhoz repül.Egy drón volt az,benézett az ablakon!Nagyon mérges lettem,mert tudom,hogy ezeken van kamera.Azután kimentem az udvarra,ott is felettem repkedett,már szinte direkt idegesített!Később továbbment a másik szomszédhoz,azt figyelte.Kertes házban lakunk csöndes kisvárosban.2 hónapja költöztek mellénk az új szomszédok,azok csinálják.Láttam is a fickót ahogy irányítja,meg hallottam ahogy a felesége dicsekedett a barátnőjének,hogy ezzel szokták nézni a környéket.Azt is mondta,hogy nem lehet belekötni,mert minden engedélyük megvan.Most már ezt is szabad?Megfigyelni másokat?Nagyon mérges vagyok!Nekünk is be van kamerázva a ház,mégse a szomszédra irányítom,hogy megfigyeljem!Ráadásul az ablakban volt!Következő mi lesz?Megnézik mikor megyek el otthonról,meg hogy mit lehet ellopni?Nincs valami jelzavaró amitől leesik az az izé?
Horgász szák. Ráhajítod és a propellere elakad a gép lezuhan a kertedbe és begyűjtötted a bizonyítékot.
2019. aug. 26. 21:19
2/43 anonim válasza:
Írhatnám azt, fogod a kispuskát a spájzból, becélzod a kütyüt és durr neki. Csak macerás a fegyverviselési miatt + nem tudhatod, nem veszi-e zokon a szomszéd :)
Ugyanakkor, ha nekem drónom lenne, a mások utáni kukucska jutna eszembe utoljára.
2019. aug. 26. 21:22
3/43 Senki0608 válasza:
Hát tudtommal a telek a tietek,tehát birtokháborítás.Megvan felvételen hogy kukkolnak a szomszédok?Egy próbát megér a rendőrségnél
2019. aug. 26. 21:26
4/43 anonim válasza:
Csapágygolyó-csúzli kombó, légpisztoly/puska, de ha sikerül szerezni akkor szifon-patronost. Az nem csak leszedi, de át is viszi. Ezek egyike sem engedély-köteles!
De a halász-háló sem rossz! :D
2019. aug. 26. 21:37
5/43 anonim válasza:
Le kell durrantani légpuskával az aberráltnak a szarját. Azért megnézném milyen kukkolási engedélye van.
2019. aug. 26. 21:37
6/43 anonim válasza:
az volt a hülye aki a drónokat megengedte hogy civilek használják. Hiába tiltják be a drónokat, már késő. Nem értem hogy lehet ennyire felelőtlen valaki. A jövőben majd a terroristák ezekkel fognak bombákat vinni a tömegbe és soha nem találják meg hogy ki irányította a drónt.
2019. aug. 26. 21:39
7/43 anonim válasza:
Feljelentheted, de a bizonyitékokat be kell gyüjtened. Kukkolásra nincs engedély (max a rendörségnek!) A dicsekvö szomszédasszonyt meg világositsd fel, hogy a te nunidat kukkolja a párja.
2019. aug. 26. 21:42
8/43 anonim válasza:
*6
Ezen az alapon majdnem az összes közlekedő eszközt be lehetne tiltatni, mert a terroristák is felhasználhatják.
2019. aug. 26. 21:43
9/43 A kérdező kommentje:
Kedves 7.!
Férfi vagyok, a feleségem meg 1 pitbull alig tudtam megfékezni, hogy ne csináljon botrányt. Pedig igaza van, csak nem vagyok tisztában a jogi oldalával a dolognak.
2019. aug. 26. 21:48
10/43 anonim válasza:
"Ezen az alapon majdnem az összes közlekedő eszközt be lehetne tiltatni, mert a terroristák is felhasználhatják."
Okoska szerinted mivel könnyebb az emeleten lévő szomszéd ablakán benézni, drónnal vagy helikopterrel? Melyik az olcsóbb és melyikhez könnyebb hozzájutni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!