Hogyan lehet zöldkártyát szerezni (USA)?
Figyelt kérdés
Mondták hogy állampolgár nem lehet egyből valaki Amerikába,csak ha már élt és dolgozott ott..de az csak zöldkártyával lehetséges szóval hogyan lehet megszerezni is hogy működik úgy értem mire vagyunk és jogosultak le lehet vele telepedni ?dolgozni? vagy miket és mennyi időre?
Ja és ha már egyszer megkaptam meghosszabíthatom akkor már nem szemétkednek ezzel?Hallottam a lottóról ott csak szúrópróba szerint döntik el?Vagy akárhogy is csinálják mennyi idő míg megtudod hogy kaptál e vagy nem?(de inkább a más módok érdékelnének mert nem vagyok egy szerencsés alkat...)
2010. júl. 11. 17:46
2/5 A kérdező kommentje:
köszi...más ötlet? xd
2010. júl. 11. 17:58
3/5 anonim válasza:
Nincs. Legalábbis korántsem olyan hatásos.
4/5 anonim válasza:
Akik ennyire lepontozgatnak, ugyan, mondjanak már egy olyan hatásos módot a zöldkártya megszerzésére az USA-ba, mint amilyet én mondtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!