Én is lekérhetem a szolgáltatótól a cellainformációkat?
Lehet, hogy hülyeség a kérdésem valakinek. Ahogy a rendőrség, ha nyomozást folytat és egy elkövetőnek leszokták kérni a cellainformációját úgy én is le tudom kérni a magamét?
Úgy értem, ha megkeresem a telekomot és kérem, hogy a saját cellainformációmat le szeretném kérni, azon belül is pl. a 2019 január1-t ől július 16-ig tartó időszakot akkor leküldik nekem is?
Természetesen csak a sajátomat és csak kíváncsiságból, hogy az adott intervallumban merre hol jártam, csak nosztalgiázás célból.
Kiadnák nekem vagy ilyet nem csinálnak, csakis rendőrségneknadják ki?
Kizárt dolog, hogy kiadják, de ha mégis, akkor akkor a kíváncsiságod igen sok pénzbe kerülhet....
Mint ahogy a tételes számlarészletező is...
kizárt, hogy kiadnák, de ha használod a telefonon a facebook alkalmazást, akkor az gps alapján is elég sűrűn lekérdezi a pozíciód, és naplózza.
itt éred el.
Itt is elég jó részletességgel utána tudsz nézni, hogy hol jártál. Vagyis a telefonod. Legalábbis ha Androidos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!