Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rendőrségen eltűnt pénz. Hogy...

Rendőrségen eltűnt pénz. Hogy lehetett?

Figyelt kérdés

Anyukám "tanúként" volt kihallgatáson a rendőrségen. A kihallgatás közben ki kellett menni a wc-re, kiment táskát benthagyta az irodába lévén rendőrségen, jóhelyen van és mikor visszament, még tartott a.k8hallgatás, de mikor hazament észre vette, hogy a pénztárcájában ugye volt egy 10 ezres és odalett... Mindig nála volt a táska, csak a wc-re menet hagyta ott a nyomozó irodájába, ahol a nyomozó volt. Mivel eltűnt, lopásra gyanakodunk, de a nyomozó nem lehetett, mert rendőr. Lehet a nyomozó is kiment wc-re és addig valaki bement és kivette.

Feljelentés megtörtént, nem szabálysértés hanem bűncselekmény miatt, mert bekerített hely.

Hogy lehet ilyen, hogy a rendőrségen sincs biztonságban az értéke az embernek, ott is ellopják?

2019. jún. 27. 13:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kérdésednek értelme nincs. Panaszát tegye meg az ennek megfelelő fórumokon. Köszönöm szépen.
2019. jún. 28. 17:46
 12/12 A kérdező kommentje:

Értem.

De arra hirtelen nem tudsz mit mondani ami " izsáki " esetet felhoztam.

Vagy csak azért nem, mert mégis én irtam igazat, hogy van olyan rendőr aki mégis követ el bűncselekményt és kockáztatja az állását?

Gondolom nem sok ilyen rendőr van, de kicsi kevés van.

2019. jún. 28. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!