Tisztességesek a magyar rendőrök?
Amerikanizálódunk, ha tetszik ha nem! Elárasztanak minket a szenny filmjeikkel, és az utcán visszaköszönnek. Arra figyelnek, hogy jól áll e a pisztolytáskám meg a gázspréjem.
Az ilyen társadalmakban, ahol a gazdasági bűnözés felett szemet hunyunk a rendőrnek sem lehet becsülete
Vannak tisztességtelen rendőrök, de szerintem nem a fiatal rendőrök körében, hanem már inkább az idősebbeknél(kb30-40 évesek közt).
Lehet régen úgy volt, hogy "minden hülyét felvettek rendőrnek", de ez az egész dolog mostanra már nagyon eltér!!
Most hogy valaki rendőr lehessen előszöris végeznek nála (rendőrök) egy felmérést, kimennek házhoz/lakáshoz, és "megnézik", hogy miylen körülmények közt él az illető, feltesznek pár kérdést, stb...
Aztán részt kell veni egy előszűrésen(itt kb a jelentkezők negyede kihullik.)
Ha előszűrésen megfelelt jöhet a felvételi.Itt egy műveltségi tesztet kell kitölteni, és egy elég kemény erőnléti felmérés van.(én kb fél éve rendszeresen edzek rá, és még a 125 pontból csak kb 80-at tudok teljesíteni, szóval még edzenem kell).
Ha ez is megvan, irány a HEK(Honvéd Egészségügyi Központ), ahol egészségügyileg tetőtől-talpig átvizsgálnak, és pszichológiailag is részletesen(személyiségteszt, IQ teszt, pszichológussal történő elbeszélgetés)
Megjegyzem: Én a HEK-től tartok a legjobban, mert itt aztán tényleg sok jelentkező kiesik :S
Na, kb "csak" enyiből áll a felvételi.Ja, és mostmár senki ne mondja a jól ismert szöveget, hogy "Minden hülyét felvesznek rendőrnek", mert nagyon nem igaz!
16:11-Rendőröknek még most is jár szolgálati lakás?:O Én úgy tudtam,hogy nem. vagy mégis?
Milyen juttatásokban részesülhetnek?
""" nem! 5% és csak a nyugdíjra hivatott! ""
na igen, ez kb az igazság azt hiszem
a korrupciót kár elemezgetni, ismerjük a helyzetet, na de az meg ledöbbentett amikor középiskolás fiatal srácok CSAKIS AZÉRT mondták, h rendőrök lesznek, mert így hamar elmehetnek nyugdíjba és akkro majd jó pénz mellett lesz idejük valami NORMÁLISAT is csinálni.
Na itt tartunk ma kérem szépen, nesze neked korengedményes nyugdíj, csak tudnám mire fel ... Úgy látszik, a semmittevést komoly ajándék évekkel jutalmazzák, na de ebben az országban ez meglepő ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!