A linkelt kérdésben a hetes milyen kihallgatási technikákról ír?
Ennek a mondatnak a megértéséhez gyakorlati tapasztalat szükséges.
A válaszolónak vagy a rendőrséghez van/volt köze, vagy az ellenfél csapatában játszik/játszott.
Én az ellenfélében játszottam valamikor, és a válaszolónak zsaru-szaga van!
Szerencsére engem még sose hallgattak ki gyanúsítottként. Az nem tudom minek számít mikor áldozat voltam, s behívtak hogy mondjak el minden részletet, de asszem nem ugyanaz.
És hivatalos személy se voltam soha. De kíváncsi lennék.
Ügyészasszony mindenkit letol, neki mindenki rosszfiú.
Én meg tanúként voltam kihallgatáson és amikor a nyomozó szabálytalanul kezdte a kihallgatást , kimondtam neki, hogy ez meg ez a paragrafus kimondja, hogy ilyet nem mondhat, mondtam neki, hogy hivatali visszaélést ilyemit szerintem ne kövessen el. És még, ha a beidézett ember mondja az igazat még a rendőröknek áll feljebb. Ők úgy gondolják, hogy nekik nagy a hatalmuk, nekik mindent szabad. Én nem engedem ám meg, hogy ankihallgatás törvénytelen legyen.
Az ember ne hagyja magát.
#1, #7-nek:
Ezzel csak óvatosan! Csak akkor alkalmazd, ha tanú vagy!
Gyanúsítottként kizárólag akkor, ha alaptalanul gyanúsítanak!
Ha túl-okoskodod a dolgot, aztán kiderül hogy te vagy az elkövető, akkor nem lennék a helyedben.
A lehető leg k'csögebb lesz veled!
Utolsó. A számbol vetted ki a szót.
Neked is tapasztalat?
Mert nekem is.
#8, #9-nek:
Igen.
Bár azt is hozzá kell tennem, hogy én nem tudom megmondani, hogy hány gyanúsítottkénti kihalgatást ültem már végig.
Legalább 20-25-öt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!