Szerintetek, nem gondolnak rosszat rólam a rendőrök?
Még decemberben egy félreértés miatt nekemjöttek, egy szórakozóhelyen két ember ,önvédelemből lefújtam gázspray-vel. Előállítottak garázdaságért, most tisztázódott az ügy, hogy önvédelem volt és megszüntették velem szemben az eljárást.
Viszont feljelentést tettem testi sértésért amit januárban elutasítottak, megpanaszoltam a panaszt az ügyész elutasitotta és irta, hogy személyi szabadság megsértése is megállhat. Ezt is elutasította a rendőrség de leirta , hogy ez ellen is panaszt tehetek.
Ma postán feltettem panaszom a rendőrségnek mert 120 kilométerre lakom. 5 oldalas panaszt irtam, leírtam hogy kerítsék elő ezt meg ezt a szemtanút és hallgassák ki tanúként mert ő látta hogy viperával bántottak. Valamint odaírtam, hogy ma felhivtam az ügyészséget és mondtam nekik, hogy az elutasitó rendőrségi határozat ellen panaszt tettem a rendőrségre és akik mondták, hogy kötelességük a panaszom megküldeni az ügyészségre. Valamint leírtam, hogy az ügyészség kötelezze a rendőrséget arra, hogy tanúkat keressen azonosítson és hallgasson ki. Ilyeneket is beleírtam.
Nehéz már ilyenkor, mert az a kakas söröző is bezárt, megszűnt a szórakozóhely, de még lehetnek tanúk.
Szerintetek mit gondolnak rólam.a rendőrségen, hogy minden határozatot megpanaszolok, arra kérem őket, hogy tanúkat kutassanak fel, meg odaírtam, hogy sz ügyészséget is kértem, hogy utasítsa a rendőrséget további nyomozati cselekmènyek elvégzésére?
Nem gondolnak rosszat rólam, hogy ilyen sok munkát adok nekik?
Ezen gondolkoztam.
Hagyjam a jövőben a fenébe?
Én annyira sajnállak.
De komolyan. Szerintem nagy butaságot csinálsz és rengeteg időd és pénzed költöd feleslegesen. Nincs családod? Barátaid akivel törődhetnél? Minden napod hogy törvényeket bújsz magad büntetőjogi tudósnak hivatva és az igazságszolgáltatást akarod beforgatni valami hibába?
Minden egyes ember szerinted idézlek susmosol és ha valamelyik szerv nem ad helyt az ügynek akkor tovább viszed nem fogadod el hogy esetleg nincs igazad.
Tényleg felteszed erre az életed?
Köszi a sajnálatot.
Korrekt kérdésre, korrekt válasz.
Nincs barátnőm, gyerekem de van családom, anyukám, meg testvérem de nem anyukámmal lakom, hanem öcsémmel, de sokat vagyok egyedűl, mert öcsém nemzetközi kamionsofőr és tény, való, sokat vagyok egyedűl.
A postai küldés pénzbe kerűl, az öt oldalas panasz írása másfél őrába és sorszámot húzni a postán, ajánlott, tértivevènyt kitőlteni, elküldeni. De, ha elektronikusan szokom küldeni nem kerül pénzbe csak a net, meg az a4-es papír, mert kinyomtatom és papír alaku példányban magamnak is elteszem.
Tésnyleg sokat bújom a büntetőjogot.
Leírom neked őszintén, nemntitkolom, nincs belőle semmi.
Az IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS amit te is írtál azba bíróság nem a rendőrség, velük nincs problémám, nekem a rendőrséggel vannak problémáim, mert azt valljuk be hogy köszönőviszonyban sincs a munkájuk a törvényes munkával. Nem megyek messzire. Amikor előállítottak Csabán, akkor közólte velem a rendőr, ha megpróbál elfutni, azonnal felrugom. Ezt egy korrekt ember nem mondja, hanem normálisan elmondja, hogy mivel jár az, ha valaki ki akarja vonni magát a rendőri intèzkedésből, de hosszan sorolhatnám ne menjünk bele.
Ha a rendőrség minden törvényt betartana ami rájuk vonatkozik rég le lehetne húzni az egész szervezetet a WC-n.
Egy szervezet ami emberekkel foglalkozik nem tud előre megirt dolgokat betartani mert minden ember más.
Igen lehet az a rendőr ott éppen hibázott.
Lehet aznap este te voltál a 20. Ember akivel balhéznia kellet és kicsit felhuzta magát. De azon hogy azt mondta felrug ha elfutsz igy megbántott?
Kiderült hogy te nem követtél el semmit örülj neki. Engedd el hagyd élni a csori rendőrt meg te is élj magadnak.
Vagy te tudod. De kérdésed olvasva
"Viszont feljelentést tettem testi sértésért amit januárban elutasítottak, megpanaszoltam a panaszt az ügyész elutasitotta és irta, hogy személyi szabadság megsértése is megállhat. Ezt is elutasította a rendőrség de leirta , hogy ez ellen is panaszt tehetek."
Mindent elutasítanak okkal. Hidd el ha hibázik a rendőr elfogják kaszálni.
Szerintem rég hagynod kéne.
Higyjétek el, nem jókedvemből panaszolgatok. Az emberek úgy gondolkodnak, hogy amit elutasítanak nem nagyon foglalkoznak tovább vele, és azért tart ott az ország ahol...
Én viszont minden követ megszoktam mozgatni. Volt olyan, hogy egy étteremben nem láttam megfelelőnek a hiigéniát és irtam a nébihnek, más ezt le....arja, a nébihtől jött levél, hogy kivizsgálták az ügyet, mellesleg mind a három nébih ellenőrt ismerem Debrecenben.
De térjünk vissza. Amikor már az öt oldalas panaszírásomban a harmadik oldalnál jártam akkor már alig vártam, hogy meglegyen, nem örömből írtam. Csak, ha mindenki mindent hagyna, értitek...
Elküldtem.
Ha elutasítják, már csak egy lépcsőfok van a F.R. panasztestület. Ha ott is elutasítják akkor hagyom a francba, mert kezdem már unni ezt az egészet.
De azt nem értem, hogy ha ismerős a rendőrségnek az elkövető, elsimítják az ügyet.
Az ügyészségnek ezt is mondtam, akik válaszolták, hogy ilyen nincs.
De továbbra sem írok olyat ami törvénybe, szabályba ütközik, mert magamnak sem akarok rosszat.
További szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!