Szabályos volt ez a rendőri intézkedés, mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Mentem be a rendőrségre panaszt tenni egy rendőri intézkedéssel szemben, én egy ügyfél vagyok aki ügyet akar intézni. Tehát jön egy úr, kb 5 perc múlva (még annyi sem) jön egy rendőrnő, és a rendőr rádióval a kapitányság épületében leigazoltat (elkérte a személyimet) szerintetek ez jogszerű volt? Mert szerintem Q.-ra nem. Mégegyszer jelzem, ügyfél voltam aki ügyet akart intézni. Köszi.2019. máj. 26. 12:58
11/11 anonim válasza:
"...közrend, közbiztonság...továbbá az igazoltatott vagy más természetes, illetve jogi személy és egyéb szervezet jogainak védelme érdekében kell megállapítani,"
Teljesen jogszerű volt az igazoltatás.
Ez kb. olyan mintha bemegyek a rendőrségre és nem mondom meg ki vagyok, mert nem akarom, de azt akarom, hogy nekem csináljanak valamit, de akkor nem tudják, hogy kinek kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!