Hányszor jonnek még a rendorok?
Tegnap meg ma is ittvoltak tobbszor dudáltak, nézegették a házat és 5 perc után elmentek, bekellet volna mennen 1 hónapra fogdára, azért mert nem fizettem ki a 100ezres bírságit, idegesito nagyon hogy itt dudálgatnak, nemfogják fel hogy nemmegyek ki? Úgy van hogy ha egyszer jonnek akkor 5 napon belul még egyszer jonnek, aztán, de erre meg ma is jonnek meg tegnap is, vidéken lakok párommal és 20 éves lány vagyok.
Még meddig jonnek?
Ha te most nem trollkodsz hanem frankót írsz, akkor fogalmad sincs róla hogy mekkora mákod van!
Te tényleg azt hiszed hogy ha észreveszik, hogy valaki/bárki van a lakásban aki nem akar kijönni akkor annyiban hagyják és elmennek?
Megvárják az erősítést, és tokostul rugják rád az ajtót, "barátom"!
A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága ír majd Önnek, hogy a szabadságvesztésre hova, mikor kell bevonulni - 2013. évi CCXL. törvény a büntetések, az intézkedések, egyes kényszerintézkedések és a szabálysértési elzárás végrehajtásáról, 84. § (3).
Ha a rendőrség zaklatja, panaszával a Független Rendészeti Panasztestülethez fordulhat.
Ahogy az előttem szóló mondja.
Jelentsd fel a rendőröket mert te nem vagy hajlandó a saját hibád után vállalni a felelősséget.
Ne aggódj még két három próbálkozás utána megkapják a határozatot.
A párodnak mond hogy kicsit spóroljon mert a nem az ajtót fogják rád rúgni hanem a ajtót tokostol.
Hihetetlen hogy valaki elkövetett valamit és azt szidja aki emiatt felelősségre akarja vonni.
Kicsit nehezen hihető, hogy ötször voltak, és ha csengettek nem mentél ki annyiban is hagyták.
Engem nem tudsz palira venni.
Kitaláltsztori
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!