Szerintetek mi a kormány célja a Rendőrséggel?
Én ezt nem értem.
3000 helyett 300 fő jelentkezik.
Emellett éves szinten több ezer rendőr szerel le.
Akkor most ezt hogy?
Szerintem stabilizálják a lojalistákat.
Azokat akiket nem izgat a lóvé a megélhetés,hanem hithű fideszesek és csak az a fő hogy parancsra zokszó nélkül üssék verjék a tüntetőket,idővel pedig lőjjék is le.
Amint meglesz ez a letisztult réteg és leléptek a normálisok,figyeld meg hogy a fizujuk is jelentősen meg fog emelkedni,mert ők már valódi erőt is képviselhetnek.
Míg ha az átlag rendőrnek az a parancs hogy lőjj a fegyvertelen tömegbe élessel,esélyes hogy megtagadja.
A hithűek viszont bele fognak lőni.
1.A nép nem fog fellázadni,mert nincs szó szerint éhínség.
2.Minek fenntartani akkor egy nettó pénzkidobás apparátot,ami esetleg veszélyként funkcionálhat alkalomadtán?
3.Sanda megérzésem szerint egy OV család közeli magánvállalkozói biztonságtechnikai cég fogja átvenni a mostani rendőség helyét idővel,amiatt kell kivéreztetni.
Lehet,hogy túl sok sci-fi-t olvasok,esetleg paranoid vagyok...
Azért fura elképzelni a MultiAlarm-ot, mint rendőrség. :D
Nem nagy intelligenciára utal, hogy valaki a rendőri munka kapcsán csak a tüntetésekre asszociál.
Vidéki rendőrök nem nagyon voltak tüntetésen, nem is szeretnének menni, teszik a dolgukat csendben, és utálják a Fideszt mint a szart.
Fingotok nincs a világról.
Mondjuk valóban fogyatékos, aki most rendőrnek megy vagy az.
Tisztelet a kivételnek, ami kevés.
Mindig vicces, hogy nektek mindenről csak a kormány, Orbán vagy a fidesz jut eszetekbe.
De azért nem ártana rákérdeznetek az orvosotoknál, nem kellene-e emelni (vagy csökkenteni) a gyógyszereteket, mert ez már súlyos fóbia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!