Miért haragszanak sokan a rendőrre, ha letrafizza őket?
Szerintem a rendőrök nagy része tisztességes. Persze van néhány kivétel.
Azokat én is elítélem.
X jel. Ha-ha. Akkor látszik rajta x, ha a rendszámban van. Inkább azért nem fosik, mert simán kifizeti.
hamann:
A cigókat a bíróság engedte ki. Az előzetes letartóztatottak kiengedéséhez, vagy a hosszabbításhoz a rendőrségnek már nincs sok köze. Az ügyész indítványára a bíróság dönt.
" Azért, mert a 30-as táblához kiállnak, de amikor gyilkosság történik sehol sincsenek. Az állampolgárt megbüntetik, de a gyilkosokat nem. Veszprémi vagyok, most hallottam, hogy a Cozma gyilkosait kiengedték, és háziőrizetben vannak.... Szóval ennyit a Magyar Rendőrségről."
NEM A RENDŐR ENGEDI KI!!!!Szerintem trafizzanak és büntessenek.HA valaki megérdemli,fizessen is!
én csupán azért, mert ha mi megyünk pl. 55-el, egyből bemérnek, jön a csekk, de ha ő megy 120-al lakott területen belül, azt még véletlenül se mérik be soha, meg ha be is mérnék.. Ő MEGTEHETI... mert ő rendőr...
akkor hol itt az egyenlőség? elvileg ugyanolyan jogaink vannak, mint a rendőröknek, legalábbis a KRESZ szintjén. de mégsem ezekszerint...
másik sztori: ismerősöméktől elloptak a cigányok vagy 8 tyúkot meg 18 kacsát, rendőrség ki lett hívva, mit csináltak? SEMMIT, felvették jegyzőkönyvbe és szevassz, el van intézve, leszarva továbbiakban...
ennyi a magyar rendőrség, nagy kalap sz@rt nem érnek...
Ha rendőrt letrafizzák ugyanúgy fizet, még akkor is, ha éppen a szolgálati autóval fotózták le. A trafiban van egy fekete doboz, ezért hiába is törölné ki a kollégája a fotót semmit nem érne vele, sőt még jól megbüntetnék, mivel egyből kiderül.
Szóval ugyanolyan jogod van neked is meg neki is és ugyanolyan kötelezettségeid vannak neked is, mint neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!