Milyen a fogda vagy elzárás?
#1 vagyok:
Nem kell mindjárt szitkozódni!
Nos szar hírt kell közölnöm veled. A pénzbüntiseket is símán beb'sszák a köztörvényesek közé! Már csak azért is, mert a pénzbüntit is köztörvényes bűncselekmény miatt kapod! Vagy esetleg azt hitted, hogy te ez esetben valami kivétel vagy? Ha két hétnél több a leülni valód, akkor elszállítanak egy hagyományos börtönbe, hagyományos sittesek közé!
Tudod hogy a c-k miért vannak kissebségben?
MERT A TÖBBSÉGÜK A SITTEN VAN!
Én eddig már 6 év 9 hónapon vagyok túl, úgyhogy jó "szórakozást" kívánok, ha esetleg azt fontolgatnád hogy nem fizetsz hanem inkább ülsz!
Ahogy megnyilvanultal a masik kérdésedbe ha így viselkedsz ott is te leszel mindenki inasa(es igazuk is lesz)
Látom tele lett a gatya hogy nem fogsz tudni elbujni a sufniba a rendőrök elől.
Remélem szörnyű 19 napod lesz bent mert még gerinced sincs hogy vállald a következményeket.
#4, #6-nak:
Látszik, hogy te még sosem voltál ilyen helyzetben! Kívánom neked, őszíntén!
Millió, és egy oka lehet annak hogy miért kapta amit kapott, és annak is hogy miért nem fizet!
A te jellemedről annyit, hogy rosszindulatú és kárörvendő vagy, ami tipikusan a kissebbségi komplexus bizonyítéka!
Kedves 7.es válaszolo.
A kérdező 3. Ilyen kérdést teszi fel ugyan arról közbe üzenete többször le ku*va any*zott.
Hogy kéne hozzá álljak?
Azert kapott 90 ezret mert idióta volt és elesett egy szaros elektromos robogoval ezek után pedig bujkálni akart a sufniba a rendőrök elől.
És igen is egy ilyen gerinctelen ember aki a saját hibája miatt nem vállalja a felelősséget az bent a fogdan nagyon megüti a bokáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!