Ránk fogják torni az ajtot a rendorok?
"sokat dolgozik"
Ha otthon nem találják, mennek a munkahelyére.
Szerinted meddig lesz munkahelye, miután a főnökének meglobogtatják az előállítási, vagy letartóztatási parancsot?
Szerintem válaszra se kellene méltatni. Nem érti amit irtok, és nem is nagyon érdekli ahogy látom...
Majd rájönnek,hogy milyen módszerek vannak..
Csak nem értem ha ennyire sík a kérdező,hogyha valaki válaszol,nem tudja felfogni és hurrog,akkor miért kérdez...
Végtelenül egyszerű.
Elővezetését fogják elrendelni, kétszer ki fognak menni, ha nem engeditek be őket akkor a két sikertelen elővezetés díja 21.000Forint minimum.
Ezt követően el fogják rendelni a körözését, és még az sem kizárt, hogy a munkahelyéről fogják leültetni. Hidd el, előbb-utóbb meglesz. :)
10-es!
Valószínű engedély nélküli vezetésért kapta a 90eFt bírságot, annak a szabálysértésnek ekkora az összege.
Nyugodtan elbujhatsz. Megleszel.
Egyszer úgyis megleszel csak magadnak csinálod a kakit.
És nagy eséllyel majd mikor visznek be még a küszöbbe is megfogsz botlani és eltörik az orrod. Persze a rendőrök sajnálni fognak de hat aki folyton bujkál az ilyen ügyetlen.
Béna voltál. Saját hülyeséged áldozata vagy. Miért nem mész és vállalod a felelősséget? Nem most szopatod a rendőröket aztán hidd el ők fognak téged.. Te döntésed
Stirlitz lakása előtt 5 fekete autó állt meg. Gestapósok szálltak ki belőle, és becsengettek.
- Kit keresnek? - kérdezi egy hang az ajtó mögül.
- Stirlitzet.
- Nem vagyok itthon.
A gestapósok durván elkáromkodták magukat, és elmentek. Immár 2 hete, hogy Stirlitz ily módon az orránál fogva vezette a Gestapót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!