A Kertész utcai verekedés is a közbiztonság romlását mutatja?
Ha ennyire nem fizetik meg őket, nem is lesz rendőr. Eközben pedig túlórák, minden...
Szerintem marha sokat romlott a közbiztonság.
Egy kis sztori a lakóhelyemről:
Én a 8. kerületben lakom, a Hős utca környékén.
Régen a Hős utcaiak elvoltak a Zách utcában, a Hős kőbányai részén, a villamosmegállóban, max a Penny-ig eljöttek.
Aztán egyszercsak találtak egy halottat 2017-ben és fokozott rendőri ellenőrzésekkel kiüldözték, szétüldözték a drogosokat, pl hozzánk.
Aztán nálunk is volt fokozott rendőri ellenőrzés - pár hétig. :D
Azóta is időnként azt hazudják, hogy van, hát, a házunkig nem szoktak eljutni.
A közbiztonság rengeteget romlott, rengeteg nyaklánctépés, egyéb rablás, rongálás, autófeltörés, szemetés, rendszeresen nálunk lövik be magukat a drogosok.
Nagyon leromlott a környékünk.
Költöznék, de az egész városrészben erősen nyomott árak vannak.
Aktív a városrészben egy álcivil banda is, a közösségi oldalon ki is kellett lépnem a csoportból, mert még csak kérdés szintjén se lehetett beszélni a gondokról.
Amit utálok, azok a térfigyelő kamerák. Jó pénzt lehet általuk haveri zsebekbe juttatni, ennyire jók.
Amúgy azt nem értem, hogy volt népszavazás a bulinegyed ügyében, amire b.:... elmenni a lakosság. Most akkor??
A szavazás érdektelensége nekem is örök talány marad míg élek! Mi ott voltunk családostól.
A házból is csak 3-an jöttek el, mert a többi az bérló, a tulajok meg tojtak bele.
Egyre kevésbé értem az embereket.
Ehhez nem kell drog.
Valószínűleg az lehetett hogy bizonyos érdekcsoportok emeltek a védelmi pénzen,a szórakozóhely bérlőinek ez nem tetszett és odement 2 profi üzletet rontani meg erőt demonstrálni minden bérlőnek tulajnak a környéken hogy mi várható vonakodás esetén.
A rendőröknek meg le lett szólva hogy mi a szitu és hogy ne okoskodjanak bele.
Ez ennyi.
Dehogy lettek.
Van ez a dózsa györgy úti gázoló.
Ők pár éve besétáltak a körút legmebnőbb pizzázójába és addig puhították a palit amíg átíratta rájuk az egészet.
A tulaj külföldre menekült onnan adott interúkat csomó helyre.
Szórakozóhelyet meg eleve nem lehet csak úgy nyitni főleg nem a belvárosban védelmi pénz nélkül.
Ja. Üveggel elvágni a torkát.
Gratulálok! Okos vagy!
Arra kb. az ott lévők 80% képes lett volna.
Csakhogy senki nem akar gyilkos lenni. Még ezek az állatok sem. Pedig állítólag nem is voltak józanok.
A rendőrök meg nyilván azért nem csináltak utána semmit, mert nem mehet be és kutathat át lakásról lakásra egy egész emeletes házat. Főleg nem éjjel 2-3-kor.
(Mellesleg nappal sem, az is engedélyhez kötött!)
Én csak azt nem értem, hogy ha tényleg 120 kilós jól kigyúrt emberek voltak, akkor a rendőrségi fotón miért 2, kb. 70-80 kilós átlagos ember van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!