Lehet szólni a rendőrségnek olyan emberről aki rendszeresen a piros lámpán megy át?
Egy nagy forgalmú 4 sávos útra szokott piroson kimenni. Inkább az a probléma, hogy mikor neki piros, akkor a gyalogosoknak zöld. Tegnap éppen mentem át a zöldön, mikor fordult rá a zebrára (neki piros volt ugye). Majdnem elütött, pedig nem szoktam csiga lassan sétálgatni a zebrán,és körülnézek mindig. Úgy megijedtem. Nézek rá, mutatom a lámpát, de csak nézett rám nagy szemekkel, majd gyorsan elhajtott.
Múltkor egy kisebb utcában is ment mint az őrült. Ment előttem egy lány gyalog, telefonált. Ez a kocsi majdnem elütötte. A lány is nagyon megijedt, elmondta a telefonba többször, hogy "majdnem elütöttek".
Napi szinten látom, ahogy megy át piroson gyorsan. Én azt is megértem, ha valaki siet, késésben van, de minden nap ez megy. Valakit egyszer tényleg el fog ütni, és nagyon nem szeretném egy ilyen hülye miatt a kórházban végezni.
Szerintetek lehet jelenteni a rendőrségnek pl videós bizonyítékkal, vagy hagyjam mert az ő baja?
N
Biztos, hogy neki tilos jelzése van? Igen gyakori, hogy a jobbra kanyarodásnak a zebrával egyszerre van szabad jelzése?
Egyébként rendszám biztosan nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!