Ha alapból visszahúzódó és extrém introvertált vagyok, nem járok bulizni, nehezen barátkozom stb. van esélyen bekerülni rendőrnek vagy megbuktatnának a pszichológián? Az RTK-ra adom be a jelentkezést.
Fizikai terhelés futás,fekvő, felhúzás...ez követelmény a fizikai alkalmasdág.
A pszichológiai végül is a higgadtságod, mivel balesetnél is jelen van a rendőr, lát vért, leszakadt testrészt, szétroncsolódott testet, úgye ez nem csak virtuális, ennek szaga is van, és súlya is, mármint a pszichédre.
Visszahúzódó vagy? Ügyetlen? Nehogy lábon lődd magad!
Figyelj arra, hogy határozott légy, amikor az előállítás gyakorlata folyik, tehát határozott, ne tutyimutyi, bár nem tudom mit értesz visdzahúzódás alatt, tűzharcban keresd a fedezéket.
Oszolj!
#1 én úgy tudom,hogy 10-15x-ös túljelentkezés van,nagyon nehéz bekerülni.
Az erőnléti része nem jelent kihívást,nekem amúgy is a brutális fizikai erő elérése az életcélom.
Az alkalmassági rendelet szerint alkalmatlan mindenki, akinél mentális zavart állapítanak meg, ide tartozó enyhébb külön felsoroltak: "hangulatzavar, szorongás, disszociativ zavar, emocionalis labilitás"
Ha RTK-ra megyek,több időm lesz edzeni,mert nem kell dolgoznom suli mellett és nem kell albérletet fizetnem,mert adnak kolit meg ösztöndíjat.
Ha más egyetemre mennék,akkor meg albérletbe kéne mennem és dolgoznom is kéne.Így meg nem lenne időm heti 6 edzésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!