Ezt lehet hordani legálisan. Tehát nem kobozza el tőlem a rendőr, ha megtalálja rajtam?
Hmmm, csak én nem értem a logikát?
Ruha alatt hordod, sőt kívülről sem látszik rajta úgy semmi extra max furán néznek rád, ha meg már a rendőr ott tart, hogy megtalálja, hogy valami érdekesség van a mellényben, tehát megmotoz, akkor már alapból kellett valamit csinálnod amivel felkeltetted a figyelmét. :D
100%-ig törvényes!
1 esetben tilos, ha tüntetésre mész benne! Az új FideSS gyülekezési törvény tiltja. De csak tüntetésen!
A 2006-os események hatasara, 2008 februárjában szoba került, hogy a golyóálló mellény felkerül a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök listájára. (gondolom, attól tartottak, hogy megismétlődik a balhé március 15. kapcsán) Nem tudom, akkor felkerült-e, de a jelenleg hatályos törvényben nem szerepel:
3. vagyok.
Miért lettem 0%-os, mikor amit leírtam az a hivatalos, valós válasz?
...azért mert ez egy "pontozás"szerző kreált,troll kérdés... :)
Rengeteg van a GYK-n mindegyik kategóriában...sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!