Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogy lehetek rendőr és milyen...

Hogy lehetek rendőr és milyen beosztásba kerülhetek?

Figyelt kérdés

Érettségim van és egy személy- és vagyonőri képzettségem. Beszélek angolul, de nincs nyelvvizsgám (még).

Vagyonvédelmi területen dolgoztam közel másfél évig.

Az érdekelne, hogy hogyan lehet jelentkezni, hogyan szokott zajlani a munkaidő egy kezdőnek, illetve hogy milyen a bérezés.

A válaszokat előre is köszönöm!

Ui: ezt a munkát hivatásként tudnám értékelni, nem a pénz a lényeg.

2018. nov. 19. 06:49
 1/9 anonim ***** válasza:

Havi 140 nettó.

Rendészeti 2 éves

2018. nov. 19. 07:06
 2/9 Molyember ***** válasza:
Ne már... 140-ért egy gyári melós fel se kel.
2018. nov. 19. 07:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Nálunk Borsodban a Boschban minden szar pótlékkal együtt 150-160, annyi hogy nem kezdőként, de 3 hónapig vagy kezdő.

Itt meg állítólag vagy 5 évig ezt a pénzt kapod, szal én nem tudom ki az a fogyatékos, aki ennyi pénzért elmegy.

Főleg, hogy ha szolgálat alatt megsérülsz, akkor egyszerűen leszerelnek, mert alkalmatlan vagy és se rokkantnyugdíj, se semmi. Szal marad az utca.

2018. nov. 19. 07:30
 4/9 anonim ***** válasza:
4%
Érettségivel nem sok esélyed van. Rendőröknél 4 általános a plafon.
2018. nov. 19. 11:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Mindenki szidja a rendőröket. Ennek mi az oka? Én eddig csak értelmes, a dolgát végző rendőrrel találkoztam.
2018. nov. 19. 13:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne hallgas rájuk. Nem keresnek rosszul 2 év a képzés. Ha végzel tiszthelyetes leszel. Nyelvvizsga hasznos mert jár érte pótlék vagyis akik a határon vannak azoknak jár,meg a tiszti iskola miatt is érdemes megcsinálni. Beosztás attól is függ hogy milyen területre specializálódaz. Nyomozók kevesen lesznek egyből. Én bv-snek jelentkeztem szóval hajrá alkalmasságikra készülj tanulj majd sokat és sok sikert.
2018. nov. 20. 09:11
 7/9 anonim ***** válasza:

#5-re:

Mert olyan "intézkedéseket" is végeznek, amik a közvélekedésben visszatetszést szül. Pl. kilakoltatásokban közreműködés, nyugdíjas utcai virágárus nénikék (mert ugye nincs helyfoglalási engedélyük), a költségvetési hiány pótlására indokolatlan helyeken elbújva traffipaxozás, újabban a hajléktalanok vegzálása-bíróság elé állítása (közben a bűnözők virulnak, mert nem velük foglalkoznak), kormányhoz és Fideszhez közeli emberek egyértelmű visszaéléseivel nem foglalkoznak (a kisrendőr nem kap rá engedélyt) ... és lehet a sort még folytatni a biciklijén ágfát szállító ellen falopás címén eljárnak ... stb stb stb.

2018. nov. 20. 09:12
 8/9 anonim ***** válasza:

"Nem keresnek rosszul 2 év a képzés."

Szerintem nézd meg a bértáblát, aztán majd rajössz, hogy mennyi az annyi.

"Nyelvvizsga hasznos mert jár érte pótlék vagyis akik a határon vannak azoknak jár,"

Tisztára megéri lemenni a határra plusz 15 ezer forintért. Amúgy ez is csak január 1,utana törlik a pótlékot.

"tiszti iskola miatt is érdemes megcsinálni."

A tiszti iskola bedobta a törölközőt, mert elvették a nyugdíjat, így marad minden tiszt a beosztásában.

Szal mire beosztást kapsz, az vagy 20 év.

"Én bv-snek jelentkeztem"

Jah, hogy csak jelentkeztél, de már úgy osztod az észt, mintha 25 éves rendvédelmis lennél.

2018. nov. 20. 09:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha 140-et keresnének, nem lenne minden évben sokszoros túljelentkezés sem az egyetemen, sem a tiszthelyettesi középsuliban :)
2018. dec. 4. 03:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!