Hogy lehetek rendőr és milyen beosztásba kerülhetek?
Érettségim van és egy személy- és vagyonőri képzettségem. Beszélek angolul, de nincs nyelvvizsgám (még).
Vagyonvédelmi területen dolgoztam közel másfél évig.
Az érdekelne, hogy hogyan lehet jelentkezni, hogyan szokott zajlani a munkaidő egy kezdőnek, illetve hogy milyen a bérezés.
A válaszokat előre is köszönöm!
Ui: ezt a munkát hivatásként tudnám értékelni, nem a pénz a lényeg.
Havi 140 nettó.
Rendészeti 2 éves
Nálunk Borsodban a Boschban minden szar pótlékkal együtt 150-160, annyi hogy nem kezdőként, de 3 hónapig vagy kezdő.
Itt meg állítólag vagy 5 évig ezt a pénzt kapod, szal én nem tudom ki az a fogyatékos, aki ennyi pénzért elmegy.
Főleg, hogy ha szolgálat alatt megsérülsz, akkor egyszerűen leszerelnek, mert alkalmatlan vagy és se rokkantnyugdíj, se semmi. Szal marad az utca.
#5-re:
Mert olyan "intézkedéseket" is végeznek, amik a közvélekedésben visszatetszést szül. Pl. kilakoltatásokban közreműködés, nyugdíjas utcai virágárus nénikék (mert ugye nincs helyfoglalási engedélyük), a költségvetési hiány pótlására indokolatlan helyeken elbújva traffipaxozás, újabban a hajléktalanok vegzálása-bíróság elé állítása (közben a bűnözők virulnak, mert nem velük foglalkoznak), kormányhoz és Fideszhez közeli emberek egyértelmű visszaéléseivel nem foglalkoznak (a kisrendőr nem kap rá engedélyt) ... és lehet a sort még folytatni a biciklijén ágfát szállító ellen falopás címén eljárnak ... stb stb stb.
"Nem keresnek rosszul 2 év a képzés."
Szerintem nézd meg a bértáblát, aztán majd rajössz, hogy mennyi az annyi.
"Nyelvvizsga hasznos mert jár érte pótlék vagyis akik a határon vannak azoknak jár,"
Tisztára megéri lemenni a határra plusz 15 ezer forintért. Amúgy ez is csak január 1,utana törlik a pótlékot.
"tiszti iskola miatt is érdemes megcsinálni."
A tiszti iskola bedobta a törölközőt, mert elvették a nyugdíjat, így marad minden tiszt a beosztásában.
Szal mire beosztást kapsz, az vagy 20 év.
"Én bv-snek jelentkeztem"
Jah, hogy csak jelentkeztél, de már úgy osztod az észt, mintha 25 éves rendvédelmis lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!