Azok a lányok/nők akik rendőr vagy katona tisztnek tanulnak az NKE-n, hogy egyeztetik ezt össze a később családi élettel?
Figyelt kérdés
Vagy hivatáson belül keresnek férjet? Gondolom civil férfi nem igazán torelálja ezt. (Legalábbis magamból kiindulva gondolom.)2018. nov. 8. 17:50
11/16 A kérdező kommentje:
Hát nekem ez elég felelőtlen, főleg ha gyerek is születik. A kérdést amúgy az ihlette meg, hogy láttam egy videót, amiben a magyar katonák hazajöttek misszióról, köztük feleség és anya is, aki emiatt 6 hónapig nem látta a gyerekét. Nekem fura, hogy ezt valaki elfogadja.
Aki katona, rendőr családba születik (tehát nem vegyesbe) arra gondolom jellemzően hatással vannak a szülők és ezt a pályát választja.
2018. nov. 8. 21:16
12/16 anonim válasza:
Az ugye megvan hogy misszioba onkent jelentkezel?
En 12 ev szolgalat alatt max 38 orat voltam tavol az othonomtol.
13/16 anonim válasza:
Kiegeszites: az mivel jobb peldaul ha apuka nemetbe dolgozik es 2-3 havonta jon haza egy hetet?
14/16 anonim válasza:
Kiegeszites #2: tudok civil noket is akik gyerek mellol mentek hosszabb idore munkat vallalni.
15/16 A kérdező kommentje:
Igen, megvan, hogy önként megy. Pont ezért döbbenetes. Bár az apáról is meg van a véleményem, de ő mégiscsak férfi. Az, hogy egy anya ott hagyja a gyerekét arra szerintem nincs menetség.
2018. nov. 8. 23:10
16/16 Waff válasza:
Normális életszemléletet ne várj egy rendőrtől. Legyen az férfi vagy nő.
Eleve értelmes, jóérzésű, kicsit is talpraesett ember nem megy rendőrnek, hanem tisztességes foglalkozása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!