Tényleg sértő volt ez a rendőrre vagy csak ő gondolta így?
Amikor be kellett mennem a kapitányságra tanúként kihallgatásra,mikor az irodába mementem a rendőrrel,kérdeztem ki fog kihallgatni,erre felelte,ő fog.
Mondtam neki,hogy ön rendőr vagy csak irodai munkás,mert egy pólóban volt meg farmernadrágban (nyár volt) .
Azt mondta,hogy " Nem vagyok irodai alkalmazott" ,ez sértő nem gondolja?,Ezt nekem mondta,mondtam elnézést. Rátértünk a tárgyra és a végén a jegyzőkönyv aláírásánál láttam,hogy valami "zászlós" akármi.
Tényleg sértő volt ,hogy azt kérdeztem,hogy nem -e irodai munkás? Esetleg lekicsinyíthettem a rangját vagy,hogy?
Nem szándékos volt,de már a rendőrségen is nem árt,ha tudjuk,hogy tényleg rendőr hallgat ki ebben a világban. Nem értek hozzá.
Köszi a válaszokat előre is.
Ha nem mondta a nevét és a rangját, akkor nem tudom, hogy honnan kellett volna kiszopnod, hogy ő kicsoda?
Semmi sértőt nem követtél el, ne izgulj!
Ö volt tuskó, mert az "Én!" az nem sokat nem mond.
Függetlenül attól, hogy te meg gondolhattad volna, hogy nem a könyvelő, vagy a bérszámfejtő jogosult téged kikérdezni, de nem kötelességed tudni!
Még eszembe jutott, hogy annak idején ment a feleségem nőgyógyászati vizsgálatra és a szobában az orvoson kívül volt még egy csávó, aki pólóban, farmerben valamit bütykölt a számítógépen.
A feleségem is megkérdezte, hogy a fiatalember milyen minőségben tartózkodik bent a vizsgálat alatt.
Erre a kezelőorvosa azt mondta, hogy "Én kérek elnézést a kollégám nevében, valóban félreérthető a helyzet, mert nincs rajta köpeny, de ő is orvos."
Szóval biztos, hogy nem te hibáztál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!