Előfordulhat, hogy a Gyakori kérdéseken feltett kérdés miatt kerül börtönbe valaki vagy eljárás indul ellene? :D
Előre leszögezem,hogy nem csináltam semmi törvénytelenséget sem itt sem máshol. :D Nem is áll szándékomban.
Csak kíváncsi vagyok.Azt hallottam,hogy két vagy három csávó szervezkedett ezen az oldalon,hogy csatlakoznak az ISIS-hoz,azt hiszem privát beszélgetésekben is. És le is fülelték őket hál istennek.De egyéb ügyekben is történhet ilyen?Például piti drogosokat,dílereket,tolvajokat is elkaphatnak így?Figyeli a rendőrség ezt az oldalt?Vagy valaki bejelenti és úgy kezdenek nyomozni?Köszi az értelmes válaszokat.
Minden internetoldal átmegy egy automatikus gépi szürön (azaz nem emberek nézegetik a szövegeket), és kulcsszavakat figyel a rendszer, amik biztonsági problémákra utalhatnak. A fennakadó szövegeket a rendszer kiemeli és ezt átnézik utána az erre kiképzett emberek.
Így lényegében minden gyanus témát le tudnak állítani és a felelösök ellen eljárás indulhat.
"Volt már ilyesmi. Itt leveleztek egymással, hogy csatlakozzanak az Iszlám Államhoz, és elkapták őket."
Nem, nem volt, egyszer be is linkeltem.
A lényeg, hogy a fenti esetben nem innen indult ki a nyomozás de az itteni pm-ket is kikérték.
Aszem vona gabikának irogatot és az jelentette fel, az egyik ki is jutott törökig de visszajött, elfogyott a pénze?, már nem tudom majd valaki kikeresi a cikket.
De ettől függetlenül minden szolgáltató (Mo.-i) kiadja az adatokat ha nyomós indokkal kérik.
Ha az oldal üzemeltetője nem adja, de itt van a tárhelye akkor a tárhely szolgáltató adja ki, tovább lehet logikázni.
"Volt már ilyesmi. Itt leveleztek egymással, hogy csatlakozzanak az Iszlám Államhoz, és elkapták őket."
Kár hogy akkor nem olvastam az oldalt. Jót röhögtem volna :XD
"Még nem történt ilyen, de ahogy haladnak itt a dolgok, még erre is sor kerülhet."
a 7-es hozzászóló bizonyította hogy volt már ilyen eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!