Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Németországban nyugodtan megcsinálhatja egy ISIS terrorista, hogy odamegy a rendőrökhöz?

Figyelt kérdés

Aztán beleröhöghet a képükbe?

[link]

2018. aug. 18. 09:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

ma 12:31

"Nem jönnek terroristák a menekültekkel"

Te ezt írtad, a cikk viszont arról beszél, hogy a menekült nem egyenlő a terroristával. Ennek ellenére igen, vannak köztük terroristák.

2018. aug. 18. 12:33
 22/25 anonim ***** válasza:
Mint ahogy a kérdésben szereplő cikk is mutatja vannak. Meg ugye az elmúlt évek európai történései.
2018. aug. 18. 13:06
 23/25 anonim ***** válasza:

Mitől ISIS terrorista? Én csak emberkereskedő vádakat látok. Mellesleg a lippsi index nem rejt el minden ilyen hírt, mint az összes lippsi média? Én pedig úgy hallottam, hogy minden ilyet elrejtenek. A nemzethy hazaffyk mondták!

Egyébként én biztos forrásból tudom, hogy a kérdező al kaidás tenorista! Hívom is gyuribát, hogy szóljon trunpéknak, hogy bombázzák le!

2018. aug. 18. 13:09
 24/25 anonim ***** válasza:

ma 13:06

Miért beszélsz félre? Állítottál valamit, és még mindig nem bizonyítottad. Én csak erre kérlek.

Te azt mondtad, hogy valami csúnya libsi azt mondta, hogy a menekültek között nincs terrorista. Ennek ellenére belinkelsz egy cikket, ami azt hangsúlyozza, hogy nem minden menekült terrorista. Ez két külön dolog. Még mindig várom, hogy megmutasd azt csúnya gonosz libsit, aki ezt állította.

2018. aug. 18. 13:19
 25/25 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen csak arról nem szól a cikk, amit te a kérdésedben leírtál, sebaj.

Mesélj, mi alapján indulna nyomozás? Van az "ember" ellen nemzetközi elfogatóparancs? Nincs. Amire a lány hivatkozott, azt Németországban tették vele? Nem.

Mellesleg mitől terrorista a szóban forgó emberszabású? Követett el terrorcselekményt?

2018. szept. 9. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!