Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Tölténnyel az utcán?

Tölténnyel az utcán?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet rossz kategóriába írom ezért bocsánat.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy ma elmentem sétálni és véletlen benne maradt a zsebembe egy volt töltény ha mondjuk igazoltatott volna a rendőr és csinált volna ruházat átvizsgálást és megtalálta volna a zsebemben akkor mit csinált volna?

A töltényt egy vadász ismerősöm mondta hogy vihetem mert megláttam a kocsijában. :D

A fogalmazásért is elnézést. 😅

#töltény #Fegyver töltény
2018. aug. 14. 12:24
 1/9 Gugu Gabor ***** válasza:
63%
Mi az hogy "volt töltény"?
2018. aug. 14. 12:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Lánivaló,hogy nem szakterületed a lőfegyver és lőszertéma.

Minek vitted el?

Feltételezem ,hogy egy kilőtt hüvelyről van szó. Ha az,akkor lehet nálad,de minek.

A vadászismerős gondolom nem olyan hül@ye hogy éleslőszert adjon oda.

Mindenesetre nem célszerű ilyenekkel mászkálni mert hülye kérdéseket vet fel ha mondjuk metróba,plázába egyéb szörakozóhelyen kerül elő.

Ha viszont még nem felhasznált,tehát éles lőszer akkor büdös gyorsan vidd vissza a vadászhavernak.

Vagy dobd be a Dunába.

Na mert abból már bizony bajság lehet.

2018. aug. 14. 12:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nem éles a töltény :D
2018. aug. 14. 14:49
 4/9 anonim ***** válasza:
40%
"volt töltény" = kilőtt golyó (gondolom)
2018. aug. 14. 14:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi van az aljára írva?
2018. aug. 14. 15:03
 6/9 anonim ***** válasza:
12%
Nem lehet a birtokodban sem éles, sem "volt" lőszer, akár a kilőtt ólom, akár a hüvely része. A lőszerrel való visszaélés bűncselekmény.
2018. aug. 14. 16:49
 7/9 kovpet ***** válasza:
kgnemeth: csak lőszer vagy lőszerelem nem lehet, a hüvely és a lövedék egyik sem. Csappantyú vagy lőpor tényleg nem lehet.
2018. aug. 15. 13:54
 8/9 árokpart ***** válasza:
50%
A kutya nem foglalkozik vele. Rengeteg embernek van lőfegyvere és ezáltal lőszere is.
2018. aug. 15. 17:06
 9/9 anonim válasza:
Lehet, hogy jogilag nem lehet nálad, én gyakran járok a természetbe, a pusztába ősszel, és simán lehet találni kilőtt sörétes hüvelyeket és hobbiból gyűjtöm otthon. Mi baj lehet ugyan már.
2019. jún. 1. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!