Végh Martin kérdése:
Mit csinálnak a rendőrök azzal a gyerekkel aki 16 évet még nem töltötte be és 10 óra után biciklizik?
Figyelt kérdés
2018. aug. 1. 22:07
1/10 anonim válasza:
Semmit, max megszondáztatják vagy megbüntetik valami butaság miatt ha már épp arra jár és nekik semmi dolguk.
3/10 anonim válasza:
Viselj láthatósági mellényt, és legyen nálad személyi, különben baj lesz.
4/10 anonim válasza:
Annyiszor bicikliztem este úgy, hogy éjfélre értem haza...az égvilágon semmit. És még mellény sem volt rajtam, csak a lámpa égett. Nem fognak csesztetni, hacsak nem cikk-cakkban mész a főúton.
5/10 anonim válasza:
Normálisan, szabályokat betartva kell közlekedni és nincs probléma.
Miért, éjszaka amúgy nem biciklzet gyerek?
6/10 anonim válasza:
Nem mellesleg van egy hülye szabály a KRESZ-ben. Kerékpár felszerelése az első és hátsó lámpa. Vagyis ha nagyon akar, akkor is büntethet a rendőr, ha fényes nappal nincs a biciklin a lámpa, vagy csak a zsebedben van, hiába mutogatod, hogy van és működik.
Sötétben viszont be kell kapcsolni, és kész. Ja meg a macskaszem is "fontos", ha jól tudom, bár az újabbaknál lehet, hogy már elfogadják, hogy egyben van a lámpával. (?) viszont a kerekeken is kell lenni sárgának. Ha olyan helyen megy, láthatósági mellény tuti jó, de saját érdekében, ne sötét ruhában menjen. Plusz sisak, meg iratok. Innentől semmit nem csinálhatnak vele.
7/10 anonim válasza:
...max. óvatosságra intik, netán hazaküldik, amit nem köteles megfogadni.
8/10 kovpet válasza:
Magyarországon nincs kijárási tilalom senkinek és semmikor, nem számít, hogy 16 éves meg hogy 10 óra van.
9/10 anonim válasza:
Hát, asszem először azon fognak iparkodni, hogy elkapják. Ennek sikerén múlik minden más válasz.
10/10 anonim válasza:
Legrosszabb esetben hazaküldik de amúgy semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!