Indulhat eljárás ellenem?
Figyelt kérdés
Sztori annyi, hogy a hugomat többször is fogdosta és zaklatta egy nála 1 évvel idősebb srác. Majd miután sokadjára is sírva jött haza, hogy ott van mindig bárhol is van a barátnőivel úgy éreztem cselekednem kell. Mivel bátyám nincs itthon, hogy lerendezze a palit így ő bíztatott, hogy én beszélgessek el vele. El is beszelgettem, de nem akartam megütni. Ott volt mellettem a hugom és pali haverjai is. Mondtam, hogy kérjen bocsánatot és hagyja bekén a hugomat. Pali már annyira félt, hogy sírni kezdet csak ne verjem meg. Mondtam neki nem fogom. Majd bocsánatot kért mi pedig elindultunk a kocsi felé. 2 lépést tettünk meg majd erre annyit kiáltott felénk "remélem más b@ssz@ meg ezt a r*b@ncot". Én erre annyira bedühösödtem, hogy fordulásból bevertem egy hatalmasat a palinak majd felvettem a földről és még egyet bevertem. Mivel szerintem agyrázkódást szenvedett plusz az orra is vérzett ami látszólag eltört. Így nem hiszem, hogy megúszom mivel 8 napon túl gyógyuló sérülés. Igaz sosem verekdtem ilyen durván azelőtt így nem tudom azért kérdezem meg itt, hogy mi lesz most.2018. jún. 26. 00:52
12/12 anonim válasza:
ha feljelent füstöld ki tárgyalás előtt, annyi is volt a jelentésének, ha okosad csinálod bizonyitek nelkul semmi nem lesz belőle. Itt ahol élek ez megy, Ha valakinek a húgával ezt csinálnák a gyerek a lámpán lógna kötéllel a nyakában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!