A rendőröknem kötelező a sapkat viselnijūk? Vagy beszelhetnek nagyon modorván?
Figyelt kérdés
Pl: ha le igazolnam es nincs rajtuk a sapka, én szolhatok azert?
Vagy ha durvan beszel oktalanul, vissza szolhatok vagyis "ezt a hangnemet ki kerem magamnak"
2018. jún. 9. 13:00
1/7 anonim válasza:
Ha olyan szepen beszelsz, mint irsz, ne csodalkozz, ha szarkupacnak neznek.
2/7 anonim válasza:
Tőrni a magyartot de kóser ééééé!
3/7 anonim válasza:
visszaszólhatsz nekik, de arra számíts, ha egy rendőrnek igazoltatás közben beszólsz, hogy ugyan vegye már föl azt a sapkát, akkor eljátszod a maradék jóindulatát is. Olyankor nagyon modorvák lesznek ám.
4/7 anonim válasza:
Sőt, ha nincs rajtuk sapka, akkor neked jár tőlük fejenként 100.000 Ft Követeld tőlük azonnal, készpénzben.
5/7 anonim válasza:
Nyilván 38 fokban nincs rajta sapka, ezzel ne kötekedj, mert te húzod a rövidebbet!
Majd ha alsógatyában igazoltat, azt szóvá teheted!... bár én azt sem tenném, mert nem vagyok saját magam ellensége!:D
6/7 anonim válasza:
Szólj bátran, ha nincs rajta sapka azért, ha van rajta sapka akkor azért!
7/7 anonim válasza:
Ha nincs rajta sapka akkor ne is add oda a papirokat neki, mert nem igazi rendor. A rendorsegi torvenyben le is van irva, hogy egy rendort a sapkaja igazol, hogy valoban rendor! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!