Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi van akkor, ha valakinek...

Mi van akkor, ha valakinek nincsenek papirjai es a nevet sem mondja meg? Igazoltatasnal pl

Figyelt kérdés

Szoval arra gondolok,hogy a rendorok igazoltatnak valakit es nincsenek nala a szemelyes iratai ,nem mondja meg a nevet sem?

Gondolom beviszik,vesznek tole dns mintat,de mi van ha nincs bent a rendszerben?

Lecsukjak nevtelenul?

#rendőrség #irat #igazoltatás #szemelyi okmanyok
2018. jún. 4. 13:47
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
9# - Szerintem itt a hulye te vagy,es nem tudod ertelmezni a kerdest.
2018. jún. 4. 16:53
 12/23 anonim ***** válasza:
Sztem nem dns mintát vesznek tőle, hanem sperma mintát...
2018. jún. 4. 18:30
 13/23 A kérdező kommentje:
#12 - a szájukkal,nem?😅
2018. jún. 4. 18:56
 14/23 anonim ***** válasza:

Eloallitast a, pontja?

A rendor felszolitasara nem tudja magat hitelt erdemloen igazolni vagy az igazolast megtagadja

Ez esetben eloallitHATja a rendor a vicces fiut. :) Ha akarja akkor elhiszi bemondasra, bar en is bemondhatnam a legjobb haverom adatait, akit epp nem koroznek. Szal ez lutri rendor reszerol, mert lehet h betanulta vki adatait akar. :)

2018. jún. 8. 14:42
 15/23 A kérdező kommentje:

De tegyuk fel,hogy valaki csak vicceskedik,es nem mondja meg a nevet...:D

Akkor mitcsinalnak? Orokre nem tarthatjak bent ,amikor azt sem tudjak ,hogy ki o...tegyuk fel felrakja netre a kepet ,de mondjuk hosszu ideig kulfoldon elt es nem ismeri fel senki...

2018. jún. 8. 17:01
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem raknak fel netre semmilyen kepet, nem kozonsegszavazas a rendorelet. :D ameddig nem tudjak beazonositani, hogy ki o addig eloallitas, ha annak soran se tudjak akkor orizetbe veszik, ha jol remlik. Lehet vicceskedni, de nem olyan izgalmas a rendorsegen ulni, csak magaval bszik ki az adott szemely.
2018. jún. 8. 19:58
 17/23 A kérdező kommentje:
Hat nalunk a rendorseg szokott kirakni a facebookjukra korozott szemelyekrol kepet...
2018. jún. 8. 20:08
 18/23 anonim ***** válasza:
52%
A korozott szemely es a nem tudom, hogy ki ez a faszi kozott van kulonbseg elegge.
2018. jún. 8. 21:38
 19/23 A kérdező kommentje:
Volt mar kint elveszett kutyas es biciklis posztjuk is. Olyan is volt,hogy valakinek balesete volt ,es nemtudtak azonositani (gondolom nem voltak nala papirok) es mivel komaban volt kiraktak facebookra...Szerintem egyebkent sem a kerdeshez tartozik,csupan leirtam ,mert elotte valaki irta ,hogy nem rakjak ki facebookra.
2018. jún. 8. 21:42
 20/23 anonim ***** válasza:
betesznek egy nehézfiu mellé. reggelre megváltozik a személyi számod első számjegye ugyan, de elmondod
2018. júl. 4. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!