Kideríthető ki az illető?
Írtam egy csajnak. Semmi sértő nincs a dologban,amit irtam, nem fenyegettem csak elmondtam neki valamit amit tudok. Ő nem ismer engem,a barátja voszont rendőr
Sima járőr
Lenyomozhatja engedély nélkül ko vagyok és honnan irtam?
Mekkora baromságokat írtok úristen.
Számtech ismeretekkel kideríthető? Látszik hogy fogalmatok sincs semmiről. Biztos azért költenek dollármilliárdokat a titkosításra meg a biztonságra hogy egy éretségis járőr csak úgy megtaláljon valakit.
Nem muszáj mindenre válaszolni.
Szerintetek ez úgy megy hogy leülsz a gép elé 3 klikkelés és hopp név cím minden megvan.
Kérdező még akkor se fog megtalálni ha a saját neveddel írtál ne aggódj :D
12-es, hallottál már arról, hogy minden informatikai rendszer gyenge pontja az emberi tényező ? :)
Itt nagyrészt én válaszoltam. Senki sem beszélt lehallgatásról, a lenyomozás meg igencsak tág fogalom. Még csak az sincsen tisztázva, hogy milyen módon írt rá itt a kérdező. Email? Kamu facebook?
Alapból már az sem biztos, hogy komoly figyelmet szentel a levelednek, mivel elég sok ellensége lehet, simán rá lehet kenni akárkire, hogy csak bemocskolni akarják, és el is fogja hinni. Ez a hátránya ha titkolod, hogy ki vagy. Mindazon által valószínűleg tudja körülbelül honnan jött a levél, mint ismerettségi kör, kinek lenne fontos az, hogy ilyenről tudjon a barátnője. Ha tippelnem kéne, annyit tud, hogy egy barátnője vagy, mert pasik az ilyennel nagyon nem foglalkoznak.
12 vagyok. Nem mind1, hogy mit használt: facebook? gmail? Ezeket még egy vérprofi hacker se fogja feltörni.
De egy átlag járőr akinek köze sincs az infohoz még egy sima citromailt se fog feltörni. Sőt ha megpróbálja az bűncselekmény.
Emberi tényező... Oké de annak semmi köze az a "számtechez"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!