Hogyha felhív egy rendőr, rejtett számról, hogyan tudja igazolni, hogy neki tényleg az a foglalkozása?
Rendőr, biztos, hogy nem hív rejtett számról!
A magam részéről nekem teljesen mindegy, hogy ki hív, ha nem ír ki számot a kijelző, akkor biztos, hogy nem veszem fel - legyen bárki is a vonal másik végén!
Ha valaki már a beszélgetés megkezdése előtt titkolózik, az csak is valami rossz, tisztességtelen dolgon törheti fejét!
Szóval az ilyeneknek ne vedd fel Te sem! Ha ismerős hív és sürgős neki, akkor előbb vagy utóbb elgondolkodik azon, hogy vajon miért nem veszed fel neki (más kérdés, hogy miért is kapcsolta ki - de ebbe most nem menjünk bele) akkor majd visszakapcsolja a beállításokban, ha pedig nem, akkor így járt és megérdemli!
9-es vagyok.
Előttem szóló ez nem teljesen igaz: Rendőr, biztos, hogy nem hív rejtett számról!
A szolgálati mobilt kijelzi,ha úgy állítom be,de ha a benti vezetékesről telefonálok az már rejtett számként jelenik meg
Nagyon eygszerű
Mekérdezed hol, milyen központi telefonszámon ellenőrizheted le hogy ő rendőr, elkéred a nevét is
Aztán megnézed az adott terület/kerületi rendőrség telefonszámát hogy stimmel-e, és felhívod.
Két olyan esetem volt hogy a témát megnevezve, ügyintéző nevével, hívtak be kerületi rendőrségre telefonon
Nem kedves 14-es!!
Az örömöd meglegyen, azt írja ki a mobilom,hogy: MAGÁNTELEFONSZÁM!!!!
Kedves 9-es!
Mint írtam is, engem például hiába hívsz mellékről, nem fogom felvenni a telefont, ha a kijelzőn nem látok számot! Ebben az esetben marad számodra a hivatalos út, levélben vagy esetleg személyesen.
Ezzel szerintem tisztában van a rendőr is, ha nem, akkor az már régen rossz az állomány összetételének vonatkozásában!
(Pont a rendőr nem vállalja fel magát? - na neeee!)
("Telóm azt írja ki h privát telefonszám,nem azt h magánszám.")
Okoska! Áruld már el nekünk, butáknak hogy a "privát" és "magán" között mi a különbség!
A leglényegesebb dolog pedig az, hogy ha a rendőr nem ér el telefonon (pedig korábban megadtad elérhetőségedet neki a nyomozás során), mert nem veszed fel a rejtett számot, akkor hivatalosan (térti vevényes levélben - sürgős, halaszthatatlan esetben akár személyesen is) fog értesíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!