A párna tényleg lehet hangtompító?
Figyelt kérdés
Filmben láttam, de annyira nevetséges, nem?
Ha a cső elé szorítják a párnát vagy mást szorosan akkor olyan mintha hangtompító lenne.
2010. jún. 6. 19:34
21/27 anonim válasza:
Tutira tompítja a hangot, én mindig a fejemre húzom éjszaka a párnám, ha a szomszéd szobában hangos a tévé, és tényleg nem hallom utána.
22/27 A kérdező kommentje:
Műanyagpalack?
Papírdobozos üdítő doboza nem jó? :)
2010. jún. 10. 21:42
23/27 anonim válasza:
a párnáról nem tudok biztos választ adni, de hogy a műanyagpalack hangtompítókét üzemel, az biztos! csak ha szigszalaggal rá van szorosan rögzítva a csőre,....ugyanis s lövés hangjának nagysága a kiáramló lőporgázok sebességétől függ, és a palack ezt a kiáramlást lelassítja. orvvadászoknak is bevett módszere palack a csőre, ...de azt hiszem, csak az első lövésig tompít a következőnél már nem,...szóval minden lövésnél új flakon kell!
24/27 anonim válasza:
Szépen gyűlnek a válaszok, én is köztük voltam. Te nagyon kíváncsi vagy, hallod-e. A 14 éves gyerekemet megkérdezték, mi szeretne lenni? Válasz: rendőr, vagy bérgyilkos. Ez jutott eszembe, bocsika:-)
25/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális (!) válaszokat.
Nem értem miért kell bérgyilkost sejteni a kérdés feltevője mögött.
Láttam ezt a párnás jelenetet és furának tartottam, ezért rákérdeztem. Utána mondta valaki a flakonost, ezt is furának tartottam, rákérdeztem.
2010. jún. 12. 22:51
26/27 anonim válasza:
Igen. Egész jól tompítja, legalább is a 9mm Luger kaliberűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!