Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Elhagytam 5.800 000 Ft-ot?...

Elhagytam 5.800 000 Ft-ot? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Nagy bajban vagyok,ma este mentünk a fiammal egy lakást lefoglalózni.A lakásba várt az én ügyvédem is.

Valószínűleg a buszban hagytam el.Már körbe jártunk mindent, már felhívtuk a rendőrséget,de semmi.A pénzt amibe tettük nem volt semmilyen név vagy cím,hogy kié.

Mit csináljak?

Teljesen kivagyok idegileg,mert ez a pénz a régi házunk árának két harmad része.

2018. jan. 27. 20:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

De ne Pestben gondolkodjatok, most Bajáról van szó, ott nem lehet ám csak úgy elemelni a valamit a "tömegben" mert nincs is tömeg. Egy bajai buszos zsebesnek nagyon hamar fölkopna az álla.

A zsebesek épp azt használják ki, hogy nem tudnak az emberek figyelni a csomagjaikra, és ülő utastól szinte lehetetlenség lopni, főleg ha nem egyedül van. Zsebesek ellen amúgy épp ez a legjobb védelem, leülni, és öledbe a táskát, és rátenni az egyik kezedet. Zsebeidbe meg semmi értéket ne tarts, akkor nincs az az isten, hogy bárki is lopjon tőled.

Nekem egyelőre ez bevált.

Itt most tényleg az lehet, hogy a kérdező elhagyta a pénzt a buszon vagy esetleg nem is vitte magával.

2018. jan. 27. 23:27
 22/23 anonim ***** válasza:
80%

"Az átutalás azért nem jött össze,mert az eladó külön kérése volt a készpénz.Azt mondta nekem,hogy ő is kp-ba fizet egy garzonokért és a maradékból autót vesz.Meghalt a felesége és a temetésre is köcsönt vett fel.Tehát nem akart napokat várni a pénzéért."

Mintha egy tékozló homáros posztot olvasnék. Kit érdekel az ő hasfájása? Ha nem fogad átutalást, keressen más vevőt. Most helyette te szoptad be. Tanulópénz.

2018. jan. 27. 23:52
 23/23 anonim ***** válasza:
82%
Elhagy hatmillió forintot, és első dolga kérdést írni róla a Gyakorin. Hihető.
2018. jan. 28. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!