Hogy jöhettek Magyarországra bűnözők? Miért nem lépett a rendőrség?
A letelepedési kötvénnyel több mint 20 ezer ember jött ide. Ez a kérdés most nem a letelepedési kötvényről szól, arról már van millió meg egy kérdés.
De hogy lehetséges, hogy nemzetközi körözés alatt álló bűnözők, mint pl: Gaid Pharaon idejöhettek a letelepedési kötvénnyel? Eleve hogy vásárolhattak, miért nem végeztek háttér ellenőrzést, de ha már megvásárolhatta a letelepedési kötvényt és bejöhetett, miért nem lépett azonnal közbe a rendőrség és miért nem rohanta le azonnal a határon / a reptéren ( nem tudom mivel jött ) a TEK?
Miért nem működik normálisan a rendőrség? De ha én nem fizetem be az adóm, se a kiszabott bírságot, lerohan a Merkúr ( a NAV kommandósai ) rendőrségi segítséggel. Vagy képesek elrángatni a saját házamból egy be nem fizetett közlekedési bírság miatt.
Figyelj ide.
Vannak olyan dolgok, amiket kellő ismeretek híján hétköznapi ember nem érthet meg. Mert a megértéséhez szükséges információk zároltak. Nem is a rendőrségre tartoznak a velük kapcsolatos infók.
Attól még nem kell aggódnod, vannak aki megteszik helyetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!