Rozsnyói kérdése:
Kihalgathat rendōr ha egy feljelentövel bármilyen kacsolatban áll? (plismrerös, barát) a feljelentō ezzel él visza, van ismerōse, és ártatlanul is feljelentenek?
Figyelt kérdés
2017. dec. 30. 16:10
1/6 anonim válasza:
Szerintem simán. Nem mondhatja azt, hogy ismerem a feljelentőt, ezért nem vagyok hajlandó tenni a dolgom.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem, szóval tōk mindegy ártatlan vagy a havernak adunk igazat, és még meg is rángatnak
2017. dec. 30. 17:40
3/6 A kérdező kommentje:
Hát gratulálok Magyarország!
2017. dec. 30. 17:42
4/6 anonim válasza:
fölösleges ezért az országot szidni, szinte mindenhol korrupt a rendőrség
5/6 anonim válasza:
Szerintem abba nem szólhatsz bele, ki nyomoz az ügyedben. Ha a bíró, aki ítélekzik, valamiért elfogult, az ellen tiltakozhatsz. Illetve nyilván élhetsz panasszal, ha úgy érzed, a nyomozás nem korrekt módon zajlik. Aztán ez vagy meghatja az illető felettesét, vagy nem. A rendőrség nem hoz ítéletet büntetőügyben. Vagy szabálysértésről lenne szó?
6/6 anonim válasza:
keress fel egy ügyvédet és magadtól ne mondj semmit sem a rendőrnek sem a feljelentőnek. most így magamtól annyit okoskodhatok, ha valósak is a gyanúid az egy másik ügy volna. persze mint ahogy mondtam. szakember tudja ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!