Lehet éles lőfegyverre fegyvertartási-és viselési engedélyem az alábbiak kritériumokkal?
NEM VICC a következő.
Járműmérnöki egyetemi hallgató vagyok a BME-n (Műegyetem) MSC-t letettem, épp Phd-zom. Elvégzem , és nem merem beadni rá a kérelmet. Szerintetek elfogadnák?
P9RC-t szeretnék.
De beérem egy PA63-mal.
13. Tudom, hogy kételkedő a kérdésem.
Phd-t még nem végeztem, azt csinálom.
Egyébként igen, az vagyok.
Banyek, költözz el. Elég kevés olyan környék van arányaiban MO-n, ahol valóban fegyverrel kellene közlekedni egy átlagpolgárnak is... A kérdésed és néhány hozzászólásod alapján is látszik már látatlanban, hogy az említett pszichológiai teszten egészen biztos elvéreznél.
Komolyan: költözz el.
Amúgy mindig is éreztem, hogy a járműmérnöki szak kifacsarta az agyam, de úgy látom másoknál súlyosabb problémákat is okozott....
17:
Pesten lakunk a családdal egy "100 éves" házban, ami a családé, szóval a családdal élek. És itt van mindenünk, szóval ,hogy költözzek el???
Pest a "hazám" ,és a család is itt van.
Egyébként miért véreznék el a pszichológiai teszten?
Ha az egyetemen nem véreztem el, akkor ott fogok??
Az egyik haver rendőr, de azt mondja, hogy "szolgálati-és rendőri titoktartás alatt állok", és nem mond erről egy szót sem. Arról felvilágosított, hogy 8 cm; vagy annál kisebb vágóélű kést minden további nélkül hordhatok magamnál.
Budapest elég nagy város. Én is itt élek és még nem jártam olyan helyen, ahol csak fegyverrel lehetett volna közlekedni.
Azért véreznél el, mert egy nagyranőtt gyerek értelmi szintjén vagy, ha azt hiszed, hogy neked tényleg fegyverre van szükséged és azt folyamatosan magadnál akarod tartani. Épeszű ember nem bízna rád olyan eszközt, amivel tömegesen olthatod ki mások életét. Az, hogy elvégeztél egy nehéz egyetemet, nem jelent semmit.
Iratkozz be egy önvédelmi tanfolyamra inkább, senki nem fog lelőni. Késelés, egyszerű támadás, rablás ellen pedig nem kell éles lőfegyver, egy jó önvédelmi taktika+futás amire neked szükséged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!