Voltál már 1 éjszakára rendőrségi fogdában?
Figyelt kérdés
Milyen volt?2010. máj. 31. 22:55
2/10 anonim válasza:
Jah megölt az unalom,semmi ujság ,se semmi,ugyhogy csak gondolkodtam és néha lenyomtam egykét fekvőt
5/10 anonim válasza:
Igen :) Rettentő unalmas...
Egy nagyon jó tanács! Ha dohányzol, akkor mindig legyen nálad plusz egy teli doboz cigi :)
6/10 anonim válasza:
Jah. De ki be jártam, és vittem a többieknek lakótársat...:) Én élveztem.
7/10 anonim válasza:
Na még egy olyan szar szar szitut, nem nagyon tudok elképzelni, mint a fogda...
És nappal, sokkal rosszabb..
Ne menjetek oda...:D
8/10 anonim válasza:
Nem voltam, nem is leszek. Az kéne, hogy összeszedjek valami betegséget az előttem lévőtől :D Viszont emlékszem, hogy egy külföldihez kellett berontani, mert a mosdókagylóba akart hugyozni :))
9/10 anonim válasza:
Akkor ott rohadtál volna meg bent...
10/10 anonim válasza:
Voltam, de nappal 3-4 órára kb. Rettenetesen unatkoztam. A falon lévő karcolásokat olvastam. WC a kedvencem volt, 2 őr figyelt közben. Jó régen volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!