Mire lehet számítani?
Feljelentettem emailben egy csávót, mert drogozik (nem terjeszti).
Kaptam emailt, hogy az eljárás folyamatban van a helyi rendőrkapitányságon, xe szemèlyesen kell vallomást tennem. 1 hete tart a nyomozás, a csávót megkerestèk e már? Vagy csak ezután fogják?
Azèrt álljunk meg...
A srác 2 hónapja kijött a házamhoz azzal a szándèkkal, hogy agyonver, a Húga felbújtására. Ez meghiúsult, utána azzal próbálkozott, hogy feljelentett azzal, hogy rongálom a kocsiját, azt se tudtam milyen kocsija van, nem is tudták rám bizonyítani. Kinèzem belőle, hogy saját magának rongálta meg, hogy rám kenhesse.
Ellenben nekem van bizonyítèkom, a Húga szèpen leírta nekem règebben a Facebookon, hogy drogozik ès verte is Őt. Mièrt nem a húgán állok bosszút? Mert az jobban fáj, ha egy szerettünk szenved mintha mi magunk. Ès mièrt is várunk ezek után kevesebbet???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!