Vékony testalkattal,1,5-ös dioptriás szemüveggel, enyhe színtévesztéssel mehetek rendőr szakközépbe majd tisztire?
Figyelt kérdés
2017. okt. 14. 17:25
1/10 anonim válasza:
Ááá... Az orvosin úgy kiesel, mint annak a rendje.
2/10 A kérdező kommentje:
Miért?
2017. okt. 14. 18:08
3/10 A kérdező kommentje:
kiesek? oké akkor meg se próbáljam ilyen szemmel?
2017. okt. 14. 19:42
4/10 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy -4 dioptria a határ,a színtévesztés meg egyéni elbírálás alapjám van.Legfeljebb fellebbezel
5/10 A kérdező kommentje:
A színeket látom csak a könyvbe nem azokat a számokat
2017. okt. 15. 16:16
6/10 anonim válasza:
Jah,én is ugyan így vagyok és rendőr akarok lenni
7/10 anonim válasza:
Itt megkapod a választ,másold be a keresőbe...
Jó olvasgatást: 57/2009. (X. 30.) IRM-ÖM-PTNM
8/10 anonim válasza:
a táblázatokig azért görgess el...egymás alatt találod a színtévesztéssel és szemüveggel foglalkozó részt
9/10 anonim válasza:
Ez engem annyira zavar h "en rendor akarok lenni, en rendor, rendor.." utana vki mond vmit es "akkor meg se probaljam?"
Basszus, ha akarsz vmit akkor nem ide kell jonni, hanem jelentkezni kell es nyomni, ha nem jon be akkor i.j, de ha jo akkor meg orulhetsz
10/10 anonim válasza:
Valóban csak úgy sütött belőled az elszántság.
Aztán kell futni a Béla után, mert ellopott egy táskát, ő meg hátrakiabál, hogy úgysem fogsz el, fakabát! Erre te: jó, akkor meg se próbálom sóhajjal nekidőlsz a lámpaoszlopnak keresztrejtvényt fejteni?!
Ilyen rendőrök kellenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!