Mi a véleményetek a rendőr gyalázó magyar zenékről?
Először is!
Nem szeretnék trágárkdoni, aki nem tud értelmeset írni ne írjon!
Véletlenül találtam egy magyar rappet aminek a szövege csupán annyi, hogy valaki a rendőröket szidja végig. Címet, előadót nem írok. Nem értem a lényeget, persze az embernek lehet negatív tapasztalata, de ez miért megoldás? És ez nem egy rendőrről szól aki bűnt követett el, hanem úgy összességében az összesről. Valaki magyarázza már el, hogy ez miért jó? Senki nem tudhatja, hogy lesz - e szüksége egyszer rendőri segítségre...
Most tényleg mások véleményére vagyok kíváncsi. Nem kell felsorolni a rossz tapasztalatokat, nem kell szidni se engem se a rendőröket se senkit csak szépen, kultúráltan le kell írni mi a véleményed. (ha van)
Tényleg kérek mindenkit normálisan... Köszönöm!

Értem én, nem mondom, hogy nincs igazatok.
Szólás szabadság van. Próbáltam a lehető legfinomabban fogalmazni. Akkor írom úgy, hogy nem egy zenével van gondom. Az a stílus megvan, amikor a gyerek azzal akar menő lenni, hogy utálja a rendőröket?
Nem vagyok rendőr rajongó, nyilván van aki nem szereti őket, biztos sokan okkal, de ki vagyok én, hogy megmondjam ki kit szeressen...
Csupán ez a "stílus" nem szimpatikus, azt hittem majd jön valaki és elmagyarázza.
Valóban nem úgy fogalmaztam meg a kérdést ahogy kellett volna...
Azért köszönöm a válaszokat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!