Milyen rendőr az aki ártatlan teherautós embert megbüntet tízezer forintra mert állítása szerint lakott területen belül 80km/h val ment de a tahográf korongja még a 50km/h-t sem érte el mit lehet ilyenkor teni? Mert én ezt nem hagynám ennyiben.
Nektek semmilyet! Esetleg a tachográf adatai legyenek kéznél. Vagy behívják a barátodat, vagy kap egy határozatot. Ha behívják, kérje a fényképet, és lehet tövább kötözködni a trafi hitelesítési papírjait kréni, de nem érdemes, legjobb tudomásom szerint nincs hitelesítés nélküli trafija a rendőrségnek, túl nagy rizkó lenne, na meg nem igazán szeretik a kekeckedőket, és nem lepődjön meg a barátod, ha hasonló bánásmódban részesítik.
A határozat ellen fellebezni kell, leírni benne mindent, amit ide leírtál, hogy nem ment 80 km/h-val, meg a tachográf adatokat stb.
Azért jó ha tisztában vagytok vele, hogy ez nem két hétig fog tartani.
Amúgy nő vagyok! :))
Remélem tudtam segíteni! Sok sikert
A teherautós a tachográfját simán befolyásolni tudja! (sokan tudják miképp)
A bírságot aláírta, ezen már csak egy ember tud segíteni: postáskisasszony. Bemegy, illedelmesen köszön, átadja a pénzt és jónapot.
Helyszínen kell okoskodni, nem utólag itt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!