Igazgatásrendészeti tisztnek hogy néz ki az egyenruhája?
Hát szerintem, ha ennyire nem vagy tisztában a rendőrség szakterületeivel, illetve az ott végzett munkával, akkor vagy ne menj rendőrnek, vagy kezdj el marha gyorsan hiányt pótolni.
Mellesleg:
Mindenkinek van egyenruhája a rendőrségen. Az, hogy a bűnügyi szakterületen dolgozók nem hordják a napi munkában az egy dolog. Az igazgatásrendészeten dolgozik a legtöbb polgári személy akiknek nem kötelező az egyenruha. De a tiszti állománynak rendelkeznie kell az előírt ruházattal (csak a napi munkához nem hordják)
Jó hát majd a suliban megtanítják.Jó,hogy nem azt mondod,hogy ne menjek rendőrnek,ha még nem tudok bilincselni.
Tehát akkor ugyan olyan egyenruhám lenne,mint a járőröknek?Én biztos hordanám rendszeresen,akkor is,ha nem kötelező.És tányérsapkám lesz?Hordhatok majd tányérsapkát?
De ha jelentkezek eg y suliba akkor tudom, hogy az a szakma miről szól. Nem a suliba döbbenek rá.
A példa bilincselésről pedig nagyszerű. Tudod, hogy a rendőr bilincsel, a hogyant majd megtanítja a suli. Tudod hogy a bűnügyes nyomozati cselekményeket végez, hogy milyeneket, azt is megtanulod a suliba. De az, hogy jelentkezek "igazgatásrendészeti szakra" közben fogalmam sincs hogy az mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!