Ha rendőrnek megyek, fennáll annak a veszélye, hogy egy helikopterből vagy repülőből kell kiugranom?
#11 Nem tudom.Csak jövőre tervezek jelentkezni.De remélem nem.
Amúgy a tornyoktól meg ilyen helyektől nem félek.Csak akkor ha nincs korlát vagy ilyesmi.De ha ablakon nézek ki magasról vagy korlát mögül,az nem okoz problémát.
De a Paukembörnél hívni akarták a tűzoltókat,csak szólt az egyik rendőr,hogy ő is le tudja szedni.Na én inkább a tűzoltókra bíztam volna
Ha T.J. Hooker babérjaira törsz, akkor ki kell ugranod, ráadásul egy száguldó motorcsónakba.
T.J. Hooker - Intro [HQ]: [link]
Helybol tavolbanezest azert remelem birod. Amugy nem fognak felkuldeni helikopterbe h "na most akkor megnezzuk h tenyleg teriszonyod van-e", ennek sokan orulnenek egyreszt masreszt pedig igy vizsgalva lenne igazan emberhiany a rendorsegnel, mert kiszorodna a 60% :)
Telet azert birod, ateliszony fontosabb, h ne legyen :)
Egyáltalán nem kell. Magyar rendőrt még nem láttak légijárműből kiugrani. Repülő nagyon nincs is, helikopterből meg csak kicsi megfigyelő, erre kiképzett pilótával.
Az épület falán való ereszkedés gyakorlása sem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!