Jelenleg Magyarországon melyik kommandó a legfejlettebb, legütőképesebb? (A TEK hol helyezkedik el? )
Figyelt kérdés
2017. aug. 16. 19:03
1/18 anonim válasza:
TEK az egyetlen kommandó. Országszerte több bázis van. Azt hiszem. De nem biztos.
2/18 anonim válasza:
Ahhoz hogy egy kommandó fejlett legyen, ahhoz tapasztalatok kellenek. Europaban a francia alakulat rendelkezik a legtöbb éles tapasztalattal. A TEK az vígszínház, az nagyon kevés, hogy egy öreg bácsit lerohannak 20-an.
3/18 anonim válasza:
A TEK egy valós terror helyzetben összefosná a bokáját.
4/18 anonim válasza:
Us army rangers és spetsnaz sztem
5/18 anonim válasza:
A kérdésedre a válasz, hogy Magyarországon nem rendelkezik egy alakulat sem tapasztalattal. A francia alakulatra mernék komolyabb bevetéseket bízni. A TEK maradjon meg az öregemberek lerohanásánál.
7/18 anonim válasza:
"A TEK egy valós terror helyzetben összefosná a bokáját."
Tévedsz ! A TEK vilégbajnokságot nyert
8/18 anonim válasza:
Ott van még a netes Tevekommandó is teveclub.hu
9/18 Zápor 3.0 válasza:
Azért itt egy-két válaszból nekem az szűrődik le, hogy kb. a TEK-nek kellene szégyellnie a pofáját, mert nincs lehetőségük igazi terroristákon "gyakorolni", és tapasztalatot szerezni. Én azért személy szerint ennek örülök. Addig jó nekünk, amíg csak drogosokat, és - terroristákhoz viszonyítva - piti szharháziakat kell levadászniuk.
10/18 Estádio de Felchút válasza:
a brit SAS és a ruszki szpecnaz a legkeményebb
a TEK sehol nincs ezekhez képest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!