A rendőrség miért csak akkor tesz valamit is amikor vér folyik? Bejelentettem a volt barátom, erre semmit sem csináltak csak anyit mondott h fáradjak be a kapitányságra, közöltem vele h nagon félek.
nem válasz,csak egy sztori:
engem sokáig fenyegetett egy 2 méteres állat,2x akkora mint én,elvágja a torkom,kinyír,leszopja a brém stb, 10 éves hugommal üzengetett hogy meg fogok halni,jó kicsit beszartam vettem egy gázsprét.Egyszer eljött,berontott a lakásba majd felbőszülve elindult felém,már csak 2 méterre se volt,én jóóól szembe toltam a gázspével,amire ő meggondolta magát majd elment,egy óra mulva jött a rendőrség,hogy feljelentett,gázsprét elkobozták,papirmunka stb.Bíróság elé állítottak könnyü testi sértés vádjával,ő volt a sértett,elítéltek: 1 év próbára bocsátás... sajnos ezek a magyar törvények
Csak a teljesebb kép kedvéért:
Engem egy kisvárosban élő Lány jelentett fel, mert már 2 éve zaklatom naponta @-ekkel, illetve heti 1 telefonhívással. A Hölgy bevitte magával a bizonyítékokat is, 14 nap múlva kaptam meg az idézést gyanúsítotti kihallgatásra. Egy nagyon kedves Rendőrlány végezte el rajtam a kihallgatást, és azt mondta, a bizonyítékok alapján mérlegelhető, hogy zaklatási § 1. vagy 2. bekezdés alapján járnak el, illetve előzetes letartóztatás indokolt-e vagy nem. "Szerencsére" én "csak" szerelmes voltam, és csak az 1. bekezdés volt rám "érvényes". Szabadon távozhattam...
Szerintem, kérj segítséget felnőtt-től, vagy gyűjts bizonyítékokat, enélkül nehéz...
gázsprés eset:
"Bíróság elé állítottak könnyü testi sértés vádjával,ő volt a sértett,elítéltek: 1 év próbára bocsátás... sajnos ezek a magyar törvények"
Nem véletlenül nevezik az ítélethozókat ugyanazzal a szóval mint a labdarugó játékvezetőket. A szívonal ugyanaz, pedig ők nem pár hónapig, hanem 5 évig tanulják a szakmát.
Ha beront a lakásodba, akkor már magánlaksértés, erőszakos behatolás, tehát a bíró menjen el krumplit kapálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!