Rendőrségi pszichológiai alkalmasságin áteresztenek egy olyan embert, aki talán túlzottan is paranoiás?
Ugyan miért rabolt volna el?
Szerintem kétesélyes,hogy átengednek-e.Mindenesetre én még nem találkoztam paranoiás rendőrrel,de aztán meg kitudja.
Alig ismertem még a gyereket.Így nem ülök be a kocsijába. Ez eddig teljesen rendbe van :)
De majd amikor rendőrként a putritelepen egy cseppet se bizalomgerjesztő házba kell bemenni mert össze vissza verik ott egymást?! Sajnos előfordul,hogy 2 ember megy ki ilyen helyre és nem 20. De persze nem csak putrikba kell kimenni,hanem teljesen normál helyre ahol szintén nem tudhatod,hogy mi fog rád várni amint belépsz a házba vagy éppen mikor kattan el valakinek az agya és támad neked.
Ha a paranoia gyenge idegrendszerrel párosul, akkor nem leszel sem rendőr, sem más fegyveres erő tagja.
Van, ahol viszont azt mondták a felvételin: "Ha nincs paranoiája, majd itt lesz."...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!