Miért kellettek a határvadászok, ha most meg leszereltetik őket?
A határvadász egy nagy szívatás és amúgy minden hülyét felvettek..elsőre valami nem sikerült,noh nem baj másodikra már fix fog és jéé sikerült és bekerült. Amikor elnéztem a jelentkezőket és akikből természetesen jó sok be is került....hát nem mindig tudtam,hogy most sírjak vagy nevessek. De azok a boldogságba úszó arcok,mert azt hitték,hogy most nekik szupi lesz és milyen szupik...eszükbe se jutott,hogy azzal amit megszereztek és azzal,hogy ők határvadászok lettek lényegébe csicskák, ők azok akik vannak az alja munkára,de persze nem mindegyikre mert amúgy egyedül semmit nem érnek. Ezt te is tudod,ezt te is érzed! A legalja rendőrök alatt vannak és kész ezen nincs mit cifrázni. Az egyetlen ahol érnek valamit az a létszám!!
A rendőrökkel smucigok, akkor a határvadászokkal pláne.
A határvadászok elsődleges célja propaganda volt a népesség felé, hogy megmutssák "csinálnak valamit" a bevándorlás ellen.
Mivel a legnagyobb félelmük a nemzeti szocializmus visszatérése, ezért ezzel az értelmetlen csicskáztatással és megalázással demoralizálni próbálják a harcképes férfiakat (pszihológiai hadviselés).
Éppen ezért bárkinek aki ilyen területen dolgozik, nincs értelme, hogy a fizetésén kívül bármilyen módon is érdekelje ez, mivel úgysem a nemzetért teszi, egyelőre.
"Itt tényleg mindenki fogyatékos?"
Dehogy, csak te.
Az egesz Rendorseg meg hatarvadaszosdi egy vicc, ennyi hulyet es pszichologiai esetet nem lattam meg, nehanyuktol felek is, hogy mit tesz majd a jovoben. Arrol nem is beszelve, hogy,hogy kerulhetett arra a helyre, ahol eppen van.
Es tudom mirol beszelek, bar meg csak par eve vagyott benn.
Barkit felvesznek?? :D
tegye fel a kezet legy szives aki a kommentelok kozul valaha is felvételizett.
elöre is koszonom!
szóval abból, hogy téged valaki szopat a hataron, Te mar arra kovetkeztetsz, hogy "leszereltetnek"
GRATULALAOK! ;)
en kerek elnezest. hogy arra következtettem....
A kérdező kommentje:
"Részese vagyok. Nem adnak szállást, étlen-szomjan kell kint állni a tűző napon téli gyakorlóban, (nyárit nem adnak) ,állandóan zsarolnak, fenyegetnek, míg le nem szerelsz."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!