Börtönőri képzés után át lehet képezni magam rendőrnek?
Ha van még rá lehetőség jelentkeznék a börtönőri képzésre. (most alakult úgy hogy tudok jelentkezni) Igazából a rendőrség a fő cél, viszont erre is kíváncsi vagyok. Ha elvégezném ezt a 7 hónapos képzést és esetleg nem tetszene ez a hivatás mi lenne a módja hogy rendőr legyek? Leszerelek és jelentkezek a 2 éves képzésre?
(Azért vonz inkább a rendőrség mert úgy érzem ott nagyobbak a lehetőségek, több "ágazat" van jobban lehet lépni a ranglistán. De lehet rosszul tudom).
Ha jól tudom úgy van ahogy írtad, leszerelsz, majd jelentkezel rendőrnek.
Nem hallottam még arról, hogy a rendőrök és a börtönőrök utálnák egymást, szerintem emiatt nem kell aggódnod.
Én is kipróbálnám mindkettőt, de szerintem is nagyobb a lehetőség a rendőrségnél, de ha szeretnéd próbáld ki, szerezz tapasztalatot!
Remélem megtalálod azt a hivatást amiben örömöd leled majd. :)
Ennek örülök h akkor így probléma mentesen lehet "váltani" Ha nem Tetszik.
Köszönöm szépen a válaszokat, 14:56-nak külön köszönet ez rendesen jól esett, örülök h vannak korrekt, lényegre törő és egyben kedves válaszolók is. Szóval hatalmas zöld ment!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!