25 évesen tanulhatok rendőrnek?
Figyelt kérdés
Még nem vagyok ennyi idős,de a jelenlegi munkámat akkor szeretném abba hagyni,úgy döntöttem hogy mivel érdekelne a pálya így a szabadidőm egy részét az úszáson kívül más sportra is fordítanám hogy bár nem vagyok rossz fizikumú,de ha 25 évesen lehet jelentkezni akkor is minél jobb pontszámot érjek el.2017. júl. 3. 21:15
11/15 anonim válasza:
ilyen nincs, h becstelen munka, csak ember lehet az. Ennyi erővel a kalauz is, meg a bkv ellenőr is becstelen munkát végez. Az viszont tény, h rá férne a rendőrségre is egy kis tisztítás, mert amikor bort iszik vki és vizet prédikál az nálam kicsit kiveri a biztosítékot.
12/15 Waff válasza:
Hm....utolsó....mondok egy példát. A röszkei határátkelőn elkobzott drogot a szegedi sulik és egyetemek környékén terítik fényes nappal (!!!!) a rend éber őrei civilben..."maszekban", és nem csak egy vagy kettő, esetleg néhány rendőrről van szó hanem mondhatni az egész pereputty benne van a buliba, egymást fedezve. Az éjszakában, kissebb helyeken védelmi pénzt szednek zsebre, szó szerint mint egy gengszterfilmbe... Ezeket én a saját szememmel láttam. Erről is tud mindenki a rendőrségnél, és az is benne van a buliba aki "csak" hallgat róla, szemet huny. Ne mondja nekem senki h tisztességes, becsületes ember tudna egy ilyen apparátusban tevékenykedni, még ha közvetlen nem is részese a "maszeknak".... !
13/15 anonim válasza:
Ha tenyleg van ilyen akkor azt jelezd fentebb, esetleg nemzeti vedelmi szolgalatnak, nem akarom elhinni, h ennyire bedurvult a helyzet, es azt se h ha van ilyen akkor senki nem tesz semmit. Szal szolj vkinek ha ennyire biztos ez.
14/15 Waff válasza:
Kutya kutyát nem bántja....
Meg hát mit is mondanék? Hogy láttam rendőröket drogot árulni? Meg kinek? Nem olyan egyszerű dolog ez...nem véletlen írtam h minden rendőr bűnöző...
Meg hát ettől sokkal durvább dolgokat is művelnek, mondhatni ezek piti ügyek.
Van olyan ismerősöm, aki a szolgálat megkezdése után néhány héttel leszerelt, azt mondta először el sem hitte mi folyik ott valójában, majd miután leesett neki milyen helyzetbe is került le is szerelt, azt mondta ő ezt nem hajlandó csinálni.
15/15 anonim válasza:
Nem kell bizonygatnod az nvsz-nek, az o dolguk megnezni h tenyleg van e vmi ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!