A Közszolgálati Egyetem milyenek a képzések?
Szeretném majd az NKE Rendészet Tudományi karán folytatni a tanulmányaimat, de nem sokat tudok róla. Minden érdekel ezzel kapcsolatban, minden válaszra nyitott vagyok és nagyon szívesen fogadnék személyes tapasztalatokat olyanoktól akik oda járnak/jártak, hiszen Ők tudnának igazán segíteni ebben a témában.
Nem tudom találok-e ezen az oldalon olyat aki segíthet, de azért reménykedek. :) ( privátban is jöhet a segítség :) )
Tudod, van az a mondás, hogy mindenki rendőrnek készül, de van, aki továbbtanul.
Nem viccnek, őszinte válasznak szántam arról a határvonalról, hogy hol kezdődik a diploma.
*Egyetemen
Elnézést, figyelmetlen voltam, későn vettem észre a hibát.
Nem viccnek, őszinte válasznak szántam arról a határvonalról, hogy hol kezdődik a diploma.
Segítek. Mindig van feljebb. De a mondás szerint csak feljebb van.
Én már nem értem, hogy itt ki viccel meg ki nem :/
Jó, gondoltam, hogy nem ez a legszínvonalasabb oldal :D
Azért kérem hogyha valaki tudna segíteni a témában írjon :)
(Ja, és attól, hogy lány vagyok, szemtelen üzenetekkel kíméljetek, mert tapasztaltam már ilyet is)
Azoknak pedig akik segíteni szeretnének előre is köszönöm. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!