Ha saját életem kioltásával fenyegetőztem büntetendő? Bövebben lent..
Felhívtam a 116-123-as vonalat és ott bejelentettem azt, hogy öngyilkosságot tervezek. A hölgy felhívta a 112-es segélyhívót, és elmondta neki hogy mit tervezek stb. A fél rendőrség keres. Ha megtalálnak. Ez esetben lecsuknak? Vagy mit tesznek? A negatív válaszadokra nem vagyok kiváncsi. Értelmes választ. Kiváncsi vagyok, hogy ez esetben mit tesznek stb. Előre is köszönöm!
Régóta tervezem.
#11-es jól mondja. Nagy valószínűséggel bevisznek a pszichiátriára, először a szubra kerülsz, adnak anti-depresszánst, esetleg nyugtatót. Ha javul az állapotod, látják, hogy már nem vagy önveszélyes, akkor felkerülsz (jó esetben is max. néhány nap) a rehabilitációra, ott sokkal elviselhetőbb a környezet, ha nem lenne a sok beteg, talán még jól is érezné magát az ember. Egy szakember beszélget néhanapján veled, foglalkozásokon kell részt venned, és amíg meg nem állapítják az diagnózist, hogy kutya bajod, vagy esetleg szkizotípiás vagy, vagy még rosszabb (csak példaként írtam), addig legalább 1 hónapot bent leszel. Legalábbis ez a tapasztalat, de inkább 1.5 hónap.
Soha ne add fel a reményt, kitartás!
(Én a helyedben azt mondanám, hogy részeg voltál, ezért hülyeségeket beszéltél, hátha hamarabb kiengednek, vagy vmi ilyesmi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!