Tudnátok segíteni?
2017.05.18.-án mennem kell szembesítésre
12-en voltunk a verekedésen de csak
6-an vagyunk gyanúsítottak így csak nekünk kell bemenni a szembesítésre
De én egyedűl vagyok mert a többi ellenem van nem tudom mit csináljak mert az elején jóba voltam velük ők a barátaim voltak és magamat is védtem így nem mondtam el a teljes igazságot a kihallgatáson de róluk sem
mondtam el
Most már nagyon rosszba vagyok velük és nem tudom mit tegyek mert esélytelen hogy ne jönnék ki rosszul belőlle mert ugye 5-en ellenem vannak
Sosem volt rendőrségi ügyem ez az első (én is verekedtem de annyira nem ütöttem mint ők! tőlem vettek ujj lenyomatot meg tenyér lenyomatot meg ököllenyomatot meg lefotóztak de a többieketől nem vettek és le sem fotózták vajon ki derül hogy ők voltak a fő górék?)
Ez még 2016 nyár végén történt (8 napon túli gyógyuló sérülése volt de nem súlyos és nem a középkategóriában van
4edszerre hosszabbították meg az ügyet
Azóta nem volt rendőrségi ügyem és elötte sem volt
És igazából az itt a kérdés hogy
Magamra vállaljam? Ha magamra vállalom az egész ügyet akkor mivel büntethetnek meg vagy mi lehet a következménye?
Vagy mi ami biztos? (Május 24 én töltöm be a 15 öt és lány vagyok)
Mind a 6 gyanúsitottnak bennt kell lenni egy helyen amikor szembesítenek? Miről szól a szembesítés?
Meg elfelejtettem már hogy pontosan mi volt a verekedésen mit tegyek?
KÉRLEK SEGÍTSETEK!
dzsipó vagy?
mondd el mi történt pontosan, ne hazudj, úgyis rájönnek.
a korod miatt kb. nem fogsz semmit kapni, legfeljebb javítóba bebaxnak.
Börtöntöl se félj nálunk ez megtisztelteés elismerés.
A börtöntöl csak a parasztok félnek mert ot ők alatvalók.
Ajánlanám bárki figyelmébe az itt parasztozó hozzászólót. Ékes bizonyítéka a kettős mérce alkalmazásának. Neki szabad rasszistának-kirekesztőnek lenni egy néppel szemben, hiszen ők nem magyarok. Csupán a magyar az, akit börtönnel kell fenyegetni a hasonló megnyilvánulásért.
(Annak, aki esetleg nem tudná, a cigányság körében a paraszt a magyar szinonímája, és nem annak egy szűk, tanyán élő és dolgozó része.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!